beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Willem-Alexanderplein 12 3
22 juni 2024

De contacten waren prima. Goede adviezen. Duidelijke afspraken. Verder geen opmerkingen. Ik kan ze aanbevelen.

Koper van een woning , Dokter van de Kolkstraat 11, Nijkerkerveen
12 juni 2024

Wij zijn bijzonder goed geholpen door zijlstra makelaardij bedankt.

Koper van een woning , Dokter van de Kolkstraat 11, Nijkerkerveen
7 juni 2024

Verkoper van een woning , Van Kluijvelaan 12
4 juni 2024

Uiterst soepel: snel, vriendelijk en professioneel. Met zowel makelaar als het team op kantoor. Vakkundig

Verkoper van een woning , Vuurvlinder 38
22 mei 2024

ERA Zijlstra is een makelaardij die zich inzet voor de cliënt. Past vraagprijs aan wanneer de markt beweegt. Geeft advies over de vraagprijs en welke prijzen handig zijn en waarom. Het backoffice team reageert adequaat en en zorgt voor updates over de verkoop.

Verkoper van een woning , Venestraat 74
16 mei 2024

Een prettige wijze van samenwerken, waarbij een aantal lastige zaken naar tevredenheid zijn opgelost. Waarvoor dank.

Verkoper van een woning , Kamerdalseberg 17
10 april 2024

Heel fijn contact met de makelaar en collega’s. Goed bereikbaar, meelevend en professioneel. Erg tevreden.

Verkoper van een woning , Debijehof 3
26 maart 2024

Duidelijke afspraken, hulpvaardig, heldere communicatie en goed bereikbaar. Wij kunnen Joost en zijn team van harte aanbevelen.

Verkoper van een woning , Hoevelakenseweg 153
15 maart 2024

Deskundig advies, juiste support, goede communicatie, tevreden over de verloop van het verkoopproces.

Verkoper van een woning , Roetgensgoed 64
15 maart 2024

Vanaf de start tot aan de verkoop van de woning werden wij professioneel begeleid. Geen vraag of suggestie was teveel. Ook het aanwezige personeel op kantoor denken met je mee. Deze makelaar kunnen wij in alle opzichten aanbevelen bij toekomstige verkopers.

Verkoper van een woning , Ulst 8
28 februari 2024

Prettig contact met Joost en zijn medewerkers Vlotte verkoop en afhandeling. Van hartre aanbevolen!

Verkoper van een woning , Bernhardstraat 43
23 februari 2024

Het contact met de makelaar is goed. Ze voldeden prima aan onze verwachtingen.

Verkoper van een woning , Valeriaan 4
14 februari 2024

Vanaf het eerste contact vriendelijk, accuraat en kundig! Altijd op de hoogte gehouden van stand van zaken en eventuele wijzigingen. Complimenten van ons dus!

Koper van een woning , Wilhelminastraat 32, Nijkerk
13 februari 2024

Geen Goede ervaring met ERA, 1 maal telefonisch contact gehad over de woning met de vraag of ik wel genoeg geld zou hebben. Koopcontract niet doorgenomen alles over de mail gegooid en met de vraag op het zsm. Getekend kan worden, tevens moet alles digitaal aangeleverd tot aan je privé gegevens aantoe wat erg onpersoonlijk voelt. Tijd voor bezichtiging kom er ook niet gemaakt worden. Evenals een reactie op de mail van ons contactpersoon. Al met al hebben geen positieve ervaring hierbij

Verkoper van een woning , Laakweg 47 A
7 februari 2024

Contact met makelaar verliep erg goed. Een half jaar geleden eerst een vrijblijvend gesprek gehad met waardebepaling. Makelaar was enthousiast over ons huis en dat was oprecht. Uiteindelijk besloten te verkopen. Gehele proces verliep professioneel, fijne communicatie en de back-office van Era-Zijlstra staat altijd voor je klaar, reageren snel op alle vragen en zijn secuur in voorgestelde wijzigingen in de tekst en foto’s. Ook hun adviezen om bepaalde zaken wel of niet te veranderen hebben ons geholpen en dan is het fijn dat er veel ervaring zit. Het mag duidelijk zijn dat wij dit kantoor aanraden.

Verkoper van een woning , Mispel 15
31 januari 2024

Allemaal keurig geregeld van prijsbepaling tot en met de verkoop. Vriendelijk team en uitstekende lokale kennis

Verkoper van een woning , Hoogstraat 46
25 januari 2024

Joost en zijn team hebben een groot netwerk en zijn prettig om mee samen te werken. Goede uitleg over het proces en denken mee. Wij hebben inmiddels meerdere keren gebruik gemaakt van de makelaarsdiensten van Joost en blijven tevreden.

Koper van een woning , Anna Paulownalaan 87
3 januari 2024

Makelaar hielp me gericht bij zoeken en aankoop. Heeft veel geduld als een bezichtiging toch tegen viel.

Verkoper van een woning , Van Oldenbarneveltstraat 36
14 december 2023

Goed contact, werd vandalen op de hoogte gehouden of werd overlegd. Hebben verstand van zakendoen zijn eerlijk.

Verkoper van een woning , Kostverloren 24
5 december 2023

De contacten met de makelaar veliepen uitstekend, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en bij vragen krijg ik uitgebreid antwoorden.