beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Reling 9
18 mei 2023

Het hele proces verliep voorspoedig. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van nieuw ontwikkelingen in het verkoopproces.

Verkoper van een woning , Kamille 4
18 mei 2023

Joost heeft mij uitstekend voorzien van advies en begeleiding. Ook de mensen op kantoor zijn zeer vakkundig en behulpzaam, echt een aanrader!

Verkoper van een woning , Keizersmantel 4
8 mei 2023

Wij zijn super tevreden over het gehele team van Zijlstra makelaardij. Korte lijnen in de communicatie en afspraak is afspraak, daar houden we van. Joost heeft ons zowel bij de aankoop als verkoop van ons huis deskundig geadviseerd, snel geschakeld en wij werden telkens goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in de aankoop van onze droomwoning én in een hele vlotte en goede verkoop van onze huidige woning. Bedankt voor de fijne samenwerking Joost, Lieneke en alle collega's op kantoor.

Koper van een woning , Olmenlaan 24, Nijkerk
1 april 2023

Verkoper van een woning , Olmenlaan 24
30 maart 2023

Zal Zijlstra zeker aanbevelen aan andere. Blij met de aan en verkoop van mijn woningen. Het contact was zeer plezierig.

Koper van een woning , Steenbeek 16, Nijkerk
21 maart 2023

Fijn contact en snel te bereiken voor vragen. We wilden de overdracht naar voren halen, en dit was binnen een paar uur voor elkaar.

Koper van een woning , Beethovenlaan 13, Nijkerk
2 maart 2023

Verkoper van een woning , Drie Morgenland 16
20 februari 2023

De koop van onze nieuwe woning en de verkoop van ons huidige huis is goed verlopen mede dankzij makelaar Zijlstra. Het contact met de makelaar en de dames van kantoor verliep prettig. We werden door allen goed op de hoogte gehouden en dachten goed met ons mee. Het was een spannende periode door de verandering in de woningmarkt waarin we goed werden bijgestaan door het team van Zijlstra.

Verkoper van een woning , De Steenuil 19
7 februari 2023

Ik heb een goede ervaring met Zijlstra gehad. Goede begeleiding, en met heldere, eerlijke mensen contact gehad. (Waaronder goed advies over mijn huisdieren). Ze lieten helder weten wie er op bezoek was elke keer en wat hun mening was. Ook deed hij de onderhandelingen (naar mijn inziens) goed, zonder spelletjes te spelen. Dank jullie wel!

Verkoper van een woning , Holkerweg 75
28 december 2022

Wij zijn tevreden met Zijlstra Era, alleen kon het contact bij bijzaken af en toe wat beter naar ons idee.

Koper van een woning , Ligusterlaan 2, Nijkerk
20 december 2022

Verkoper van een woning , Mesdaghof 1
29 november 2022

Professionele begeleiding in het verkoopproces. Deskundig en veel know how van de lokale markt. Altijd terugkoppeling na het bezichtigen van de woning door een potentiële koper.

Verkoper van een woning , Wiel 34
17 november 2022

Gezien de huidige markt, hoge rente en onzekerheid omtrent energie, best een spannende tijd om je woning in verkoop te geven. Door de persoonlijke- en goede begeleiding, aangevuld met kennis van de lokale woningmarkt, is ons huis op een goede manier gepresenteerd met de opties die het verschil maken voor huizenzoekers. Dit resulteerde in een hoog aantal geïnteresseerden en uiteindelijk in een aantal goede biedingen. Wij raden Zijlstra ERA Makelaardij dan ook absoluut aan en bedanken heb voor de fijne samenwerking!

Verkoper van een woning , Asserhof 5
4 november 2022

Super behulpzaam, ook de dames op kantoor waren goed bereikbaar en behulpzaam. Alles is bespreekbaar en goed advies.

Koper van een woning , Galjoen 67, Nijkerk
1 november 2022

Vriendelijke makelaar en nam alle tijd!

Verkoper van een woning , Hoefslag 80
1 november 2022

Het contact met de makelaar was goed. Eerlijk en Betrouwbaar en Deskundig. Kan gewoon en goed met mensen omgaan. En zijn ervaring heeft veel waarde

Verkoper van een woning , Van Delenstraat 12
21 oktober 2022

Fijne eerlijke makelaar die duidelijk communiceert en je op de hoogte houdt. We werden goed begeleid en dagelijks op de hoogte gebracht van gang van zaken. Blij met onze keuze voor Zijlstra!

Verkoper van een woning , Marishof 33
19 oktober 2022

Super fijn team! Staan voor je klaar, denken met je mee! Zowel de makelaars als de dames van de binnendienst. We werden heel goed geïnformeerd en geadviseerd en goed op de hoogte gehouden! Zeer zeker aan te raden!

Koper van een woning , Tiendvrij 5, Leusden
18 oktober 2022

Makelaar maakte vooral een eerlijke indruk en dat heeft ervoor gezorgd dat we hem hebben gevraagd om verkoopmakelaar van ons eigen huis te zijn.

Verkoper van een woning , Friesestraat 53
1 oktober 2022

Prima makelaar, Korte lijnen en professionele begeleiding van het hele proces. Zeer tevreden over de geleverde diensten.