Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Van Rensselaerstraat 4, Nijkerk
11 februari 2022

Zeer te spreken over het gehele team van Zijlstra. Een prettig kantoor om mee samen te werken. Heldere communicatie en heel vriendelijke benadering.

Verkoper van een woning , Frieswijkstraat 117
11 februari 2022

Wat een fijne makelaar en medewerkers! Ze reageren snel en houden je goed op de hoogte. Ze maken de verkoop van je huis echt zo makkelijk mogelijk.

Verkoper van een woning , Bruggensingel-Zuid 73
3 februari 2022

Vanaf het begin zeer prettig contact gehad met Joost Zijlstra. Hij heeft niet alleen ons huis voor een absolute topprijs verkocht, maar ook heel fijn meegedacht bij de aankoop van ons nieuwe huis. Iedereen binnen het team van Zijlstra is even aardig en je wordt altijd zeer prettig en vriendelijk geholpen. Er wordt echt tijd en aandacht voor je genomen en ze zetten gewoon dat stapje extra. Dat vind ik best bijzonder in deze tijd en oververhitte woningmarkt. Geen arrogantie, gewoon altijd vriendelijk, super eerlijk, transparant en prettig. Kortom, ik zou iedereen die een huis in Amersfoort en omgeving wil verkopen (en/of aankopen) Zijlstra van harte aan willen bevelen!

Koper van een woning , Duifhuis 53, Nijkerk
21 januari 2022

We hebben meerdere bezichtigingen gehad bij Zijlstra. Bezichtingen waren altijd goed in te plannen en contact verliep erg prettig.

Verkoper van een woning , Galjoen 51
6 januari 2022

Het contact was heel prettig, en ERA Zijlstra is zeer betrokken. Ze hebben veel kennis van de lokale markt.

Verkoper van een woning , Sparrenlaan 42
31 december 2021

Erg vriendelijke makelaar! Proberen er ondanks de gekke woningmarkt ook voor de potentiƫle kopers nog iets van te maken met ruim de tijd om te kijken Ed. Dat vonden wij erg prettig. Contact was altijd snel en prettig

Verkoper van een woning ,
25 december 2021

Goede waardeschatting, goed inzicht in de huidige verhitte markt, veel respect voor onze situatie als nabestaanden. Er is ons veel uit handen genomen, en dat was prettig.

Verkoper van een woning , Amandel 9
8 december 2021

Erg fijne, persoonlijke en deskundige begeleiding vanuit Zijlstra. Ze stonden klaar voor al mijn vragen en betrokken ons bij het hele proces. Ook de dames van het kantoor zijn erg vriendelijk, en belden soms even om een update te geven.

Koper van een woning , Henry Dunantlaan 11, Nijkerk
4 december 2021

Geweldig makelaarskantoor met zeer persoonlijke aandacht en communicatie. Altijd teruggebeld, heel netjes en korte lijnen! Heel prettig en fijn om je verbonden te voelen in een aankoop van zoiets als een nieuw huis. Complimenten voor Joost en collega's! Joke en Jaco

Verkoper van een woning , Henry Dunantlaan 11
4 december 2021

Wij als familie zijn heel erg tevreden over de hele verkoopprocedure van het huis van onze ouders. We zijn keurig van alles op de hoogte gehouden. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn heel positief over Era Zijlstra Makelaars!

Verkoper van een woning , Hogenhof 3
23 november 2021

Prettige omgang met Zijlstra en deskundig advies. Komen de afspraken goed na. Ook altijd bereikbaar voor advies.

Verkoper van een woning , Havenstraat 2
20 november 2021

Goed persoonlijk contact en geeft vertrouwen! Makkelijk te bereiken en aan te spreken bij vragen. Zeker aan te bevelen!

Koper van een woning , Hogenhof 3, Nijkerk
16 november 2021

Netjes en correct geholpen en geinformeerd.

Verkoper van een woning , Hoevelakenseweg 178 A
29 oktober 2021

Je krijgt een zeer persoonlijke service bij Zijlstra en alles gaat netjes in overleg! Als je vragen hebt en je belt naar kantoor is ook iedereen ook gewoon op de hoogte daar.

Verkoper van een woning , Raadhuisstraat 11
27 oktober 2021

Het contact met Zijlstra ERA makelaardij is zeer plezierig. Zeer goed bereikbaar, denken mee en nemen de gehele verkoop proces echt uit handen. Ook in deze 'gekke-huizenmarkt-tijd' nemen ze echt de tijd voor je en geven ze je echt een WIJ gevoel. Hun kennis van de markt, klantgerichtheid en deskundigheid hebben er toe bijgedragen dat de verkoop van het huis tot volle tevredenheid is afgehandeld.

Verkoper van een woning , Corlaerstraat 33
24 oktober 2021

Zeer betrokken en adequate makelaar die een goede uitleg geeft en alle tijd voor je neemt dat geldt voor het hele traject.

Koper van een woning , Westerveenstraat 51, Nijkerkerveen
15 oktober 2021

Verkoper van een woning , Forel 344
15 oktober 2021

Makelaar Joost Zijlstra heeft het prima gedaan maar ik vind het lastig om een beoordeling te schrijven.

Verkoper van een woning , Kopervlinder 8
10 oktober 2021

Vanaf het allereerste contact kwamen het kantoor en de medewerkers als vriendelijk en gezellig over, maar ook met vakkennis en snelle, adequate communicatie. Wij hebben de samenwerking als uitstekend ervaren, en wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij en de verkoop van ons huis! Mochten wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, zullen wij Zijlstra als eerste bellen!

Koper van een woning , Aalscholverlaan 24, Nijkerk
28 september 2021

Vriendelijk en zeer behulpzaam. Meedenkend en telefonisch goed bereikbaar.