Logo

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft één van onze makelaars een indicatie van de waarde van uw woning. Goed om te weten als u van plan bent om uw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Nadat u het formulier heeft verzonden neemt één van onze medewerkers binnen 1 dag contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak, die tussen de 45 en 90 minuten duurt, komt de makelaar langs voor een rondgang door uw woning. Zo krijgt de makelaar een goed beeld van de woning en eventuele bijzonderheden. 

Indien er sprake is van verkoopplannen adviseert de makelaar u ook graag over een te hanteren vraagprijs, de verkoopstrategie en de mogelijkheden die Zijlstra ERA Makelaardij biedt om uw woning optimaal in de markt te zetten en zo de hoogste opbrengst te realiseren. 

Binnen enkele dagen na het gesprek ontvangt u van de makelaar bericht met een terugkoppeling op het gesprek en uiteraard: de geschatte waarde van uw woning!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 393 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vrijblijvende waardebepaling?

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Privacyverklaring