Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Friesestraat 53
1 oktober 2022

Prima makelaar, Korte lijnen en professionele begeleiding van het hele proces. Zeer tevreden over de geleverde diensten.

Verkoper van een woning , Watergoorweg 13
24 september 2022

Zijlstra heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Met hun advies en onze wensen zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen.

Koper van een woning , Watergoorweg 13, Nijkerk
17 september 2022

Verkoper van een woning , Husselmansgoed 59
29 augustus 2022

Ervaren team met veel kennis & ervaring van de lokale markt. Zeer prettig contact en nemen ruim de tijd voor de intake en ook het verdere traject van verkoop en afronding. Al met al uitstekende bevallen en zeker aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Wallerstraat 33 a
14 augustus 2022

Het contact verliep soepel, vlot en laagdrempelig. Een reële voorstelling van de markt en advies voor snellere verkoop. Goed contact met de binnendienst en makelaar over bezichtigingen.

Koper van een woning , Wallerstraat 33 a, Nijkerk
13 augustus 2022

Zeer vriendelijke makelaar en binnendienst. Zijn bereidt om te helpen en mee te denken, ook al zijn wij de kopers.

Verkoper van een woning , Vrouwenweg 29
9 augustus 2022

Zijlstra ERA Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Joost en zijn team hebben het mogelijk gemaakt om op een prettige manier afscheid te nemen van ons thuis. Zij begrijpen dat het om meer gaat dan stenen en die fijngevoeligheid merk je ook in het contact. Joost &team zijn betrouwbaar en beschikbaar, dat maakt dat we veel zaken uit handen hebben durven geven en het inschakelen van een makelaar ons zorgen heeft gescheeld! De vaardigheden die Joost &team bezitten voor het contact met ons en het begeleiden van het proces, zijn ook terug te zien in hoe zij kopers benaderden en behandelen. Uiteindelijk ontstaat er een overeenkomst waar beide partijden helemaal achter staan, zonder twijfels en zorgen. Dat is waarom ERA Zijlstra Makelaardij de moeite waard is.

Verkoper van een woning , Bruins Slotlaan 13
3 augustus 2022

Zijlstra ERA makelaardij is een fijne partij om mee te werken. Ze reageren snel, zijn heel goed bekend met de lokale markt en met de laatste trends op gebied van prijsontwikkelingen. Een goede, eerlijke en heldere partij om zaken mee te doen met plezierige mensen.

Verkoper van een woning , Bellefleur 14
3 augustus 2022

De makelaar heeft goede kennis van de markt en schept reële verwachtingen. In het verkooptraject liep wel het nodige mis (plattegronden kwamen te laat beschikbaar) en kantoorgenoten waren niet altijd goed geïnformeerd omtrent afspraken, bezichtigingen etc. Onderhandeling met bieders leek ons met weinig overtuiging te gaan. Als we dit bij voorbaat hadden geweten hadden we waarschijnlijk het verkooptraject met de makelaar anders benaderd.

Koper van een woning , Tijmlaan 25, Nijkerk
2 augustus 2022

Een fijne bezichtiging gehad met Lieneke. Wist voor over het huis te vertellen maar liet je ook zelf het huis bekijken. Elke vraag wist ze eigenlijk wel te beantwoorden. Ook na dat je te horen krijgt dat het bod is geaccepteerd krijg je via vragen op de mail snelle reacties en wordt er mee gedacht. Zo is onze sleuteloverdracht verplaatst naar 2 weken eerder. Een fijn team waar je snel terecht kan en die met je mee denken.

Verkoper van een woning , Wilgenlaan 16
21 juli 2022

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Zijlstra Makelaars. Het hele proces van wens om te verkopen tot de uiteindelijke verkoop hebben zij perfect begeleid en waar nodig geadviseerd over zaken. Zowel de makelaar zelf als de medewerkers van kantoor zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen.

Koper van een woning , Sparrenlaan 27, Nijkerk
14 juli 2022

Koper van een woning , Vuurdoornlaan 2 G05, Nijkerk
12 juli 2022

Zeer bekwaam en heel toegankelijk. Alle medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Doen net even dat stapje extra voor je als het nodig is. Een echte aanrader.

Verkoper van een woning , Sportweg 8
25 juni 2022

Fijn contact, goede adviezen. Het motto van Zijlstra is 'gewoon doen' en dat klopte helemaal. Zeker aan te bevelen!

Koper van een woning , Tolhuislaan 13, Nijkerk
10 juni 2022

Fijn makelaarskantoor, goed bereikbaar. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De rondleiding was zeer prettig, ook de mindere kanten van de woning werden benoemd maar de makelaar was vooral zelf ook enthousiast wat wij als prettig hebben ervaren.

Verkoper van een woning , Greppelland 70
3 juni 2022

Deskundig, menselijk en toch professioneel!! Alles loopt vlot en je vragen worden op korte termijn beantwoord. De makelaar heeft duidelijk een visie.

Verkoper van een woning , Jozef Israelshof 17
31 mei 2022

Zowel Lieneke als Joost en alle commercieel medewerkers hebben verstand van hun vak en zijn heel vriendelijk. Iedereen reageert en handelt zeer snel en zijn altijd bereikbaar. Dit kantoor is zeker aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Klein Kroos 41
31 mei 2022

We zijn heel tevreden hoe de zaken zijn verlopen, geen opmerkingen. Hele vriendelijke mensen. Helder in communicatie, komen afspraken na, heel goed bereikbaar. We zijn heel goed geholpen met aan en verkoop van ons huis. Super bedankt voor alles

Koper van een woning , Mandenvlechterslaan 9, Voorthuizen
20 mei 2022

Verkoper van een woning , Reynoltstraat 11
19 mei 2022

Het contact met de makelaar was prettig en ook in het vervolg traject liep alles heel goed. Goede communicatie, vlot en accuraat.