beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Bachlaan 16
25 september 2021

Erg prettig contact met de makelaar Wouter van Straaten. Goed en deskundig advies. Goede bereikbaarheid bij vragen. Danielle was erg enthousiast en toegankelijk. We hebben ons huis binnen een week verkocht tegen een goede prijs. Ook de nazorg was goed.

Verkoper van een woning , Korf 1
16 september 2021

Fijn kennismakingsgesprek en een vlotte aanpak van de verkoop van de woning. We werden goed op de hoogte gehouden en alles was geregeld bij de overdracht. Erg fijn om op deze manier je huis te verkopen. Complimenten!

Verkoper van een woning , Duinbeek 108
3 september 2021

They gave us an excellent service not only in the search for the house but also in the offers advice and the purchase of the house.

Verkoper van een woning , Gooimeerpromenade 72
25 augustus 2021

betouwbaar en verstand van zaken van de huidige woningmarkt met korte lijnen en snelle afhandelingen. TOP

Verkoper van een woning , Duiker 115
13 juli 2021

Wouter is een fijne man om zowel te kopen als te verkopen. Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad. Hij heeft ons goed geholpen met de aankoop van een nieuw huis en daardoor besloten wij om met hem ook onze oude woning te verkopen. Ook de deskundigheid en hulp van Danielle is uitmuntend!

Verkoper van een woning , Braam 36
28 juni 2021

Enorm betrokken vanaf het begin. Duidelijke, goede communicatie. Van Straaten ERA Makelaardij weet precies hoe de markt in elkaar zit en heeft ons heel goed geadviseerd. Wouter en Danielle hebben ons goed begeleid tijdens de verkoop van onze woning. Ik hoop voorlopig niet te verhuizen, maar anders zou ik zeker opnieuw Wouter en Danielle vragen voor de begeleiding!

Koper van een woning , Golfstroom 14, Huizen
9 juni 2021

Alles verliep exact op tijd vlgs de gemaakte afspraken - prima

Verkoper van een woning , Kamperfoeliestraat 17
18 mei 2021

Van Straaten ERA team did a great job in finding the perfect home that we were looking for almost 1 year before deciding to contact them. They did the trick within 6 weeks and the entire process was made extremely smooth and comfortable. Wounter has really good knowledge about the current market situation and his inputs were always on the money throughout. His recommendation to consider the maintenance costs were quite useful in taking the decision. Overall it was a pleasure working with them.

Verkoper van een woning , Baak van Kortgene 52
5 mei 2021

My broker Wouter always answered my phone calls and we understood each other very well, but most importantly he understood my family's housing wishes and he helped us find the best house for our needs. He was super patient with us, explaining everything and giving the best advice having our financial situation in mind. I really liked having him as our real estate agent.

Verkoper van een woning , Dr. Kuyperlaan 30
30 april 2021

goed advies, geweldig geholpen, zeer goede service, komt afspraken na, ik beveel deze makelaar van harte aan

Verkoper van een woning , Ambonlaan 3 a
18 april 2021

Het contact met de makelaar en zijn kantoor is bijzonder prettig verlopen. De communicatie was uitmuntend. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Een makelaarskantoor om bij een ieder aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Langestraat 49
16 maart 2021

Een ontzettend enthousiaste, klantvriendelijke, behulpzame en zeer deskundige makelaar! Erg tevreden en zeer zeker aan te raden!

Verkoper van een woning , 's-Gravenwaarde 6
10 maart 2021

Betrokken partij. Meedenkend en informerend. Absoluut een partij om in de hand te nemen bij aan- en verkoop van de woning.

Verkoper van een woning , Eem 2
18 december 2020

Ik ben heel erg tevreden met de deskundigheid maar ook de mega vriendelijkheid van Wouter en Danielle. De verkoop is naar wens gegaan en nu verder in de zoektocht naar een nieuwe woning!

Koper van een woning , Duiker 117, Huizen
15 december 2020

Koper van een woning , Bovenmaatweg 296, Huizen
18 november 2020

Een erg fijne rondleiding gehad door het huis waarbij er genoeg tijd genomen werd om alles te laten zien. Alle contact met de makelaar verliep uitstekend en ze hebben ons goed geholpen bij vragen.

Koper van een woning , Gooierserf 204, Huizen
15 november 2020

Fijne contacten met Danielle. Wij maken er wat moois van.

Verkoper van een woning , Gooierserf 204
4 november 2020

Enthousiast open eerlijk zowel Wouter als Danielle zijn goed bereikbaar en reageren snel bij vragen en dat is best fijn tenslotte verkoop je niet vaak het huis van je ouders. Mocht ik mijn huis gaan verkopen zal ik ze absoluut inschakelen.

Verkoper van een woning , Plaveenseweg 20
22 oktober 2020

Een klantvriendelijke benadering met lage drempel,je huis verkopen is tenslotte niet niks,ik kijk terug op de laatste weken met dank en waardering.

Koper van een woning , Gooierserf 174, Huizen
25 september 2020

We zijn goed geholpen. Alles was erg fijn uitgelegd. Waren erg vriendelijk.