Van Straaten ERA Makelaardij o.g

Uw ERA makelaar in 't Gooi

Huizen

Makelaar in het Gooi & Vechtstreek en Flevoland

Van Straaten ERA makelaardij o.g. is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in het oude dorp van Huizen. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze. 

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het kopen, verkopen, (ver)huren en beheren van uw onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding.  

SPECIALISMEN: verkoop, aankoop, verhuur en taxatie 
(Wist u dat wij ook gratis waardebepalingen voor huizen uitvoeren?)

2024 Wouter van Straaten

Ons werkgebied

Ons werkgebied is ’t Gooi & Vechtstreek en Flevoland.

Wij zijn vooral actief in Huizen, Blaricum, Bussum, LarenHilversum en Almere. Maar ook werken wij regelmatig in de omliggende plaatsen zoals Naarden, Eemnes, Muiden, Ankeveen en Zeewolde.  

 


Kennis maken?

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over uw wensen en onze dienstverlening? Graag komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunt u ons vertellen wat uw (woon)wensen zijn. Vervolgens zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. 

Van Straaten ERA makelaardij o.g. 
Plein 2000 127, 1271 KP Huizen
Telefoon: 035-6312837
E-mail: info@vanstraatenmakelaardij.nl

U kunt ons kantoor ook volgen via :

Facebook | Instagram | Twitter |

Openingstijden van ons kantoor:
maandag tot en met vrijdag: 09.00-17.30 uur.
Zaterdag en buiten deze tijden op afspraak.

Aangesloten bij ERA, NVM, Vastgoedcert en NRVT

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, hebben een samenwerkingsverband met ERA, makelaarsregister Vastgoedcert en taxateurregister NRVT.

Als NVM Makelaar hebben wij een organisatie achter ons die staat voor vakmanschap. De NVM staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten leden. 
ERA is een wereldwijd netwerk van zelfstandige makelaars die gebruik maken van het unieke ERA service-systeem. Hiervoor heeft ERA een aantal producten en diensten ontwikkeld die gericht zijn op extra service voor de cliënt. 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Koningin Julianastraat 32
12 juni 2024

Contact was en is zeer prettig, denkt mee en zoekt naar oplossingen. Is goed bereikbaar en belt terug zodra mogelijk.

Verkoper van een woning , Golfstroom 142
23 november 2023

Zeer goede makelaar, kleinschalig en daardoor heel klantgericht. Alle zorgen bij mij als verkoper weggenomen. Zou hem zeker aanbevelen.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)