Op zoek naar uw droomhuis?

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

U zoekt een huis

De aankoop van een nieuw huis is waarschijnlijk de grootste aankoop van uw leven! Een huis is veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij u past voelt u zich thuis, een plek waar u tot rust komt en uzelf kunt zijn.

2024 Wouter van Straaten

Droomhuis kopen zonder zorgen

Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw  droomhuis kunt aankopen, wij komen op voor uw belang, een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die u tegen kunt komen bij de koop. Wat denkt u van: bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Samen met u willen we gaan kijken welk huis bij u past en waar u zich 100% thuisvoelt. Kortom: Samen kopen we je droomhuis!

U heeft niet alleen behoefte aan een specialist op huizen gebied. U zoekt een vertrouwenspersoon. Iemand die u wijst op alle voor-, maar ook nadelen. Iemand ie u met raad en daad bijstaat. Iemand met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En 'last but not least' de beste onderhandelaar. 

Vrijblijvende intake

Het eerste gesprek met de makelaar van Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is zonder kosten. We bespreken de woonwensen, de mogelijkheden, valkuilen en de slagingskansen. We leggen uit hoe een aankoopmakelaar werkt en waar u op moet letten bij de koop van een woning.

Een extra service van de ERA makelaar!

Ervaringen van voorgaande opdrachtgevers

Deskundig, onderscheidend en meedenkend! Dit zijn woorden die vaak terugkomen in onze klantbeoordelingen. Gemiddeld zijn wij door onze opdrachtgevers met een 9,4 beoordeeld, een cijfers waar wij trots op zijn.

Lees hier wat andere aankopers over ons zeggen: klantbeoordelingen op funda

Meer weten?

Meer weten over onze diensten en tarieven bij de aankoopbegeleiding van een huis? Vul dan onderstaand formulier in.