Verkoop van uw woning

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Uw huis verkopen

U overweegt uw huis te verkopen?

Denkt u aan verhuizen? Misschien heeft u al een nieuw huis op het oog of misschien wilt u eerst uw huidige huis verkopen. Als huizenverkoper hoopt u natuurlijk dat u snel de juiste kopers vindt en dat die ook een goede prijs voor uw huis willen betalen.

Wanneer u een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met u heeft, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht strategisch verkoopplan heeft dan passen wij perfect bij u.

Van Straaten ERA Makelaardij o.g. richt zich op een zorgeloze verkoop, met een zo kort mogelijke verkooptijd en de beste verkoopprijs. Ook zorgt onze verkoopmakelaar, Wouter van Straaten, natuurlijk voor een perfecte presentatie van uw huis, plaatsing op funda en het unieke ERA-verkoopactieplan. Daarna voert hij namens u de bezichtigingen, de onderhandelingen en zorgt hij voor een zorgeloze afwikkeling van de verkoop.

Start met de gratis waardebepaling voor uw huis >

2024 Wouter van Straaten

ERA Vergelijkende MarktAnalyse

De waarde van een huis is afhankelijk van veel factoren. Veel verkopers realiseren zich dat onvoldoende. Een te hoge vraagprijs leidt tot een onnodig lange verkooptijd. Schakelt u Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij o.g. in voor de verkoop van uw huis, dan zullen wij een Vergelijkende MarktAnalyse maken van uw huis. Zo krijgt u een realistische indruk van de mogelijke opbrengst van de verkoop van uw huis.

De uitgebreide Vergelijkende MarktAnalyse die Van Straaten ERA MAkelaardij o.g uitvoert, berekent de beste marktwaarde van uw huis en grond. Het is een objectief onderzoek, waarmee u precies weet tegen welke prijs u uw huis het best verkoopt.

Verschillende factoren bepalen de beste prijs voor uw woning. Daarom bepaalt uw ERA makelaar uw verkoopprijs op grond van een kwalitatief vergelijkend onderzoek, een realistische prijsberekening en een beoordeling van de verkooptroeven. 

Ervaringen van voorgaande opdrachtgevers

Persoonlijk, deskundig en altijd bereikbaar! Dit zijn woorden die vaak terugkomen in onze klantbeoordelingen. Gemiddeld zijn wij door onze opdrachtgevers met een 9,1 beoordeeld, een cijfers waar wij trots op zijn.

Lees hier wat andere verkopers over ons zeggen: klantbeoordelingen op funda

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een kennismaking en een vrijblijvend verkoopadvies en praten graag verder over uw woonwensen. Vult u het formulier hiernaast in, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. U kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor aan de Meentweg 38 in Huizen.

Wij hopen u binnenkort te begroeten!

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!