beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Middenhof 312
23 januari 2019

This was the first time we Sold a house in the Netherlands and we made use of Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij to advice and assist us in the selling of our home. Wouter is Very honest and will not make promises that can't be met. He was truthful in what we can expect to get for the house and gave us the best advice on when to add the house on the market. Wouter and His team did a wonderful Job with the photos and advertisement of the house. Our house was in the market for 4 Days and Sold. Even during the Offer process, he assisted us in making the best decision for us. We are very impressed with his services and will recommend others to use him.

Verkoper van een woning , Bussumerstraat 27 j
5 oktober 2018

Onze makelaar had ons huis verkocht voor we er erg in hadden voor een goede prijs! Hij is een zeer prettig persoon in de omgang en in overleg is hij duidelijk in zijn tactiek en houd hij rekening met onze wensen. Hij is altijd bereikbaar en handelt vlot. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen!

Koper van een woning , Israel de Haanlaan 2, Blaricum
5 september 2018

Heel erg slecht. Makelaar vertelt aan de lopende band onwaarheden over de woning. Liegt of is niet op de hoogte van kadastrale informatie en bouwtechnische details. Lost de hierdoor ontstane situatie niet adequaat op. Verstuurt voorlopig contract niet tijdig naar notaris en het valt hem niet op dat dit kennelijk vergeten is (en dus de notaris niet reageert). Echt heel erg slecht. En dit komt ook niet ten goede van de verkopers, want een goede aankoopmakaar ruikt hier zijn kans.

Verkoper van een woning , Fluitekruid 27
23 augustus 2018

Via een tip zijn wij bij Wouter terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het meteen goed. Wouter is een erg aardige, gevatte man die direct zorgde voor een goede klik. Wouter heeft ons meer dan goed geholpen met de aankoop van onze mooie hoekwoning en de verdere afhandeling van de aankoop. Daarnaast heeft hij ons ook goed geholpen in het maken van de juiste keuze in de tegenwoordig toch wat chaotische hectische huizenjacht.

Verkoper van een woning , Vecht 18
8 augustus 2018

De heer Wouter van Straaten heeft ons als verkopers uitstekend geholpen. Hij geeft deskundige adviezen, kent de markt heel goed en is zeer prettig in de omgang. Echt een aanrader als makelaar. Jan D. van Muiswinkel

Verkoper van een woning , Westkade 425
2 augustus 2018

Een goede en zeer prettige makelaar. Goed bereikbaar, goed advies en prettig in de omgang en communicatie. E.e.a. heeft zeker geholpen ons huis op een goede manier en sneller te verkopen voor een markconforme prijs. Een makelaar die we een ander zeker zouden aanraden.

Verkoper van een woning , De Ruyterstraat 62
19 juli 2018

Fijne persoonlijke begeleiding, Altijd even enthousiast, duidelijk en eerlijk advies. Goede onderhandelingen zowel bij aan- als verkoop. Bedankt Wouter en Daniƫlle

Verkoper van een woning , Jacob van Heemskerkstraat 21
24 april 2018

Goede contacten, goed op de hoogte voor wat betreft aan- en verkoop prijzen en prettig in de omgang.

Verkoper van een woning , Lijsterlaan 16
21 april 2018

Wouter heeft ons heel goed geholpen met de koop van ons droomhuis. Bij bezichtigingen was Wouter zeer deskundig, pragmatisch en hulpvaardig. Hij heeft zich echt onderscheiden bij de onderhandelingen en de uiteindelijke aankoop. Wij zijn er van overtuigd dat zonder Wouter het huis niet van ons was geweest! Wouter bedankt voor alle hulp en prettige samenwerking de afgelopen maanden! Groet, Elisa en Jasper

Verkoper van een woning , Blaricummerdreef 4
12 april 2018

Een vakkundige makelaar die goed op de hoogte is van de huidige markt. Wist een goede realistische vraagprijs te waarborgen en het geheel soepel, snel en netjes af te ronden. Zeker een aanbeveling waard.

Koper van een woning , Plaveenseweg 28, Huizen
3 april 2018

Verkoper van een woning , Langestraat 61 a
27 maart 2018

Een heel prettig contact met de makelaar. Moest wel hier en daar om vragen. waarschijnlijk door de drukke werkzaamheden van de makelaar. Het telefonisch contact verliep uitstekend ondanks die drukte.Fijn contact en zeker aan te bevelen.

Koper van een woning , De Ruyterstraat 64, Huizen
31 januari 2018

Koper van een woning , De Ruyterstraat 64, Huizen
31 januari 2018

Koper van een woning , De Ruyterstraat 64, Huizen
31 januari 2018

Verkoper van een woning , Karel Doormanlaan 59
18 januari 2018

Wouter van Straaten is een deskundig makelaar met diepe kennis van zijn verkoop gebied en huizenmarkt. Hij is geen meeprater, en zal zijn mening zonder twijfel met de verkoper delen, op een professionele wijze. In ons geval heeft hij de verkoop van mijn moeder's huis op Internationale wijze excellent gecoordineerd. Ik recommendeer hem zonder meer voor de verkoop van uw huis etc.

Koper van een woning , Ambonlaan 66, Huizen
11 januari 2018

Prettig in de omgang. Niet opdringerig.

Verkoper van een woning , Witte de Withlaan 2
26 december 2017

Goed contact, zeer betrokken, goede ideeen, mooie foto's, goede presentatie op funda, vlotte afwikkeling.

Verkoper van een woning , Draaikom 82
16 november 2017

het is allemaal naar volle tevredenheid gegaan. Goed overleg, behulpzaam, Vriendelijk geen op of aanmerkingen.

Verkoper van een woning , Koninginneweg 33
2 november 2017

Het gehele verkooptraject is dankzij Daniëlle en Wouter van Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij o.g., snel en met een goed resultaat afgerond.