Logo

Een verkoop makelaar en aankoop makelaar

Een zoektocht naar een makelaar is uitdagend. U kijkt zelf ook al een tijdje rond. U vergelijkt makelaars, hun woningaanbod en hun kosten. U bladert op Funda door honderden koophuizen. En voor u het weet ziet u door de bakstenen de wijk niet meer. We geven u een frisse blik op de kansen en uitdagingen die de woningmarkt biedt.

Wij delen graag onze expertise met u op het gebied van makelaardij en taxatie in de regio Haarlemmermeer. Deze kennis en kunde vullen we aan met een gezond verstand en realistische blik.

ERA Hoofddorp kan ook u ook helpen bij de koop van een huis wij begeleiden van A tot Z.Uw belang staat bij ons voorop. We bepalen het budget en de onderhandelingsruimte zo dat uw voor een goede prijs een huis kan kopen. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen. En we vragen verder. Dat geeft ons een duidelijk beeld hebben van het huis dat het beste bij u past. Dat ziet u terug in de woningen die wij voorstellen te bezichtigen.

Wat zeggen huizenverkopers over ERA Hoofddorp?

Onze beloften staan bol van mogelijkheden om te helpen bij een goede verkoop/aankoop. Van ons mag u dit aannemen, maar u hoort het liever van anderen. Wij merken dat onze klanten tevreden zijn uit vele positieve klantreferenties. Onze klanten roemen ons om snelle verkoop, heldere communicatie en persoonlijke benadering.

“Houden van je vak straal je uit door enthousiasme!”

illustratie
Dit is het gemiddelde van 152 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem nu contact met ons op!

Stuur een mail met uw gegevens en wij nemen contact met u op.

Privacyverklaring