beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 32
24 mei 2024

De communicatie verliep heel prettig met Arjen. Hij heeft duidelijk jarenlang ervaring. Fijn om zaken mee te doen. Ook de andere medewerkers van ERA makelaars als zeer klantvriendelijk ervaren.

Verkoper van een woning , Langestraat 75 F
24 mei 2024

De service was uitstekend gedurende het hele proces. Ik kon niet om meer gevraagd hebben. Elke uitdaging onderweg werd op uiterst professionele wijze opgelost.

Koper van een woning , Wolvenlaan 151, Hilversum
8 februari 2024

Prima geholpen!

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 12 a
31 januari 2024

Arjen is een fijne makelaar die meedenkt in het geheel. Er wordt besluitvaardig opgetreden en oplossingen gezocht die werkbaar zijn.

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 90
21 januari 2024

Goede bereikbaarheid, fijn contact, duidelijk verhaal, alle afspraken nagekomen. Goed netwerk, fijne makelaar.

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 43 a
14 november 2023

Arjen denkt goed mee, is flexibel en koppelt snel terug. Hij is goed bereikbaar en ook bereid om naast de reguliere service een stapje extra voor je te zetten.

Koper van een woning , Tolakkerweg 43 a, Hollandsche Rading
1 november 2023

De rust en de tijd die werd genomen bij de bezichtiging en de antwoorden op de gestelde vragen. Zeer betrouwbaar bij de gegeven antwoorden. Als de raag niet kon worden beantwoord kwam later de informatie.

Verkoper van een woning , Jan Stadelaarstraat 7
4 oktober 2023

Makelaar Arjen regelde alles voor ons, gaf direct updates. Goed bereikbaar. Niets was teveel. Heel blij mee.

Verkoper van een woning , Zevenend 11
1 oktober 2023

We hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Arjen van der Burg van Era makelaardij 't Goo te Hilversum i

Verkoper van een woning , Wolvenlaan 141
26 augustus 2023

Deskundige makelaar. Hij is servicegericht. Fijne samenwerking met Arjen van den Burg. Aanrader voor de Gooise OG markt.

Verkoper van een woning , Jhr. van Sypesteynlaan 21
15 juli 2023

Arjen van de Burg is een fantastische makelaar. Denkt mee, geeft goede adviezen, zit niet vast in z’n eigen patroon en is dus flexibel. Ik beveel hem van harte aan!

Verkoper van een woning , Neuweg 63
5 juli 2023

Vriendelijk, fijn in contact, realistisch, veel kennis van omgeving. Heeft ons zowel geholpen met verkoop als aankoop van onze nieuwe woning en dit strategisch op elkaar afgestemd! Erg blij mee!

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 124
1 juli 2023

We hebben hele fijne ervaring gehad met Arjen van ERA. Hij was erg betrokken, deskundig, meedenkend en liet zichzelf goed informeren. Met uiteindelijk een mooie verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Neuweg 334
13 mei 2023

Excellent, competent and kind service! Arjen made it easy for us as expats both to buy and sell our house.

Verkoper van een woning , Wolvenlaan 159
18 april 2023

Arjen is een vriendelijke en enorm kundige makelaar. Hij kent zijn vak en de markt, maar ziet ook veel bouwkundige dingen waarmee je soms voor nare verrassingen behoed wordt. Het was echt prettig en gezellig samenwerken en ik heb heel goed gekocht èn verkocht!

Verkoper van een woning , Prins Bernhardlaan 12
30 maart 2023

Contact met Arjen was tijdens de aankoop van ons nieuwe huis al vertrouwd. We waren hem al eens eerder tegen gekomen tijdens een andere bezichtiging. Arjen straalt rust en vertrouwen uit tijden aan- en of verkoop van een huis. Daarom hebben we hem ook gevraagd om ons huidige huis te verkopen voor ons.

Verkoper van een woning , Marterlaan 42
16 maart 2023

In steekwoorden: - Servicegericht, meedenkend en oplossingsgericht - Pro-actief - Deskundig - Transparant & effectief in de communicatie

Verkoper van een woning , Gomarushof 51
7 maart 2023

Wij kennen Arjen nu al langere tijd en hebben binnen onze familie diverse objecten via hem aangekocht en verkocht. Hij levert goed werk, zorgt voor mooie foto's en communiceert goed en snel. Wanneer wij in de toekomst naar een appartement gaan uitkijken, zullen wij zeker weer bij hem aankloppen.

Verkoper van een woning , Mauritsstraat 3
26 februari 2023

Wij waren erg blij met onze topmakelaar! Zeer goed contact gehad. Hij was heel flexibel en toegankelijk, ook als wij vragen hadden of af wilden spreken in het weekend.

Koper van een woning , Vaartweg 190 47, Hilversum
17 februari 2023