Open Huizen Route

Meedoen aan de Open Huizen Route in Het Gooi?

Ook opdrachtgevers van ERA-makelaardij 't Gooi kunnen deelnemen aan de landelijke Open Huizen Routes van ERA.

De huizenkijker waardeert het dat hij zonder afspraak even snel kan binnenkijken bij interessante huizen. Dat blijkt ook uit de bezoekcijfers: bij elke Open Huizen Route bezoeken duizenden consumenten de te koop staande huizen.

Een Open Huizen Route heeft meerdere functies:

  • Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis toch anders.
  • Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en ervaart dan de hele omgeving. En dat is belangrijk: u koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij!
  • Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse hebt in een huis.

 

Open Huizen Route Het Gooi

Als verkoper geeft u mensen snel en makkelijk op één dag een goede indruk van uw huis. Een ander voordeel voor de verkoper: veel huizen die op de Open Huizen Route staan, worden voor de daadwerkelijke Open Huizen-dag gekocht door mensen die het risico niet willen lopen dat een ander het huis koopt. Zij willen de onderhandelingen nog vóór de Open Huizen Route afronden.


De Open Huizen Route is voor veel eigenaren een mooi moment om de verkoop van uw huis te starten. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Dat is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Meedoen aan de ERA Open Huizen Route?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.