Uw volgende huis kopen

Huis kopen in 't Gooi

Heeft u al een nieuw huis op het oog? Of staat u aan het begin van uw zoektocht naar een nieuwe woning? Kies dan voor de zekerheid van een aankoopmakelaar.

De keuze voor een huis is een mix van objectieve en subjectieve criteria. U kiest met het hart en koopt met het hoofd - in het ideale geval. Niet iedereen vindt dit makkelijk. Als u verliefd bent op een huis, is het moeilijker onderhandelen met een deskundige verkoopmakelaar, iemand die dit voor zijn dagelijkse werk doet.

De aankoopmakelaar vertegenwoordigt uw belangen

De aankoopmakelaar van ERA Makelaardij 't Gooi gaat met u mee naar alle huizen die u wilt zien. Hij speelt advocaat van de duivel en behoedt u voor impulsaankopen. De aankoopmakelaar beoordeelt de staat van onderhoud en wijst u op zwaktes die tot problemen (en dus kosten) kunnen leiden. Hij onderhandelt namens u over de prijs, de leveringsvoorwaarden en de opleverdata.

Hij zal u nooit een huis aanpraten dat u niet kunt betalen.

ERA Makelaardij 't Gooi kan alleen niet met u mee naar de huizen die hij zelf in verkoop heeft, want daar is hij niet objectief. Bij deze huizen is hij ingehuurd door de verkoper en is het hem niet toegestaan u te adviseren.

 

Huis kopen: waar let je op?

Of u nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, er zijn enkele belangrijke gegevens om rekening mee te houden:

  • Uw bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg.
  • Uw woonwensen. Wat zou u het liefst willen, wat heeft u minimaal nodig en wat kunt u zich veroorloven?
  • Het woningaanbod. Koopt u een huis om er altijd in te blijven of ziet u zichzelf hier maar een aantal jaren wonen? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is het laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar u eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen.

Wij zijn uw aankoopmakelaar in Hilversum, Loosdrecht en Hollandsche Rading.

Eerst uw huidige woning verkopen?

Vraag de gratis en vrijblijvende waardebepaling aan >

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Schakel de aankoopmakelaar van 't Gooi in