ERA Makelaardij 't Gooi
Logo

Over ERA Makelaardij 't Gooi

ERA Makelaardij ’t GOOI is een klein maar actief en persoonlijk kantoor, sinds 2001 gevestigd in HILVERSUM (voorheen Rietveld ERA Makelaars Hilversum). Op deze pagina zullen wij ons persoonlijk aan u voorstellen, allereerst willen wij u iets over ons kantoor en onze werkwijze vertellen.

Sinds de start van ons kantoor hebben wij ervoor gekozen om naast ons NVM lidmaatschap ons ook aan te sluiten bij ERA Nederland.

Wij zijn NVM Makelaar omdat deze makelaarsvereniging naast verreweg de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, tevens borg staat voor een grote kwaliteit en vakkennis, die door permanente educatie ook jaarlijks op een hoog peil word gehouden. Er zijn circa 3.500 NVM Makelaars in Nederland.

Om deze reden hebben wij ons ook aangesloten bij ERA Nederland en zijn wij heel erg trots dat wij de enige ERA Makelaar in HILVERSUM zijn en een van de slechts 3 ERA Makelaars in ’t GOOI.

ERA is een makelaarsorganisatie die u over de hele wereld tegen zult komen, in vele landen waar u op vakantie gaat ziet u het kenmerkende ERA logo en de bijzonder opvallende ERA tuinborden. Indien u uw woning bij ons kantoor in de verkoop zet maakt u ook onderdeel uit van deze verkooporganisatie.

ERA Makelaars onderscheiden zich door een hoge graad van service en een groot aantal unieke verkoopstrategieën, graag lichten wij deze eens in een persoonlijk gesprek aan u toe, niet voor niets is de ERA slogan….. ‘STERK DOOR SERVICE”!

Wie zijn wij

Arjen van der Burg

Onze makelaar / taxateur Arjen van der Burg die inmiddels ruim 25 jaar ervaring heeft in de Gooise NVM makelaardij. In de praktijk betekend dit dat Arjen niet alleen bij u langs komt voor een verkoopadvies maar ook voor de opname van uw woning (bij verkoop) en voor alle bezichtigingen.

Ook de onderhandelingen bij aan- en verkoop worden door hem verzorgd. Bij ons doet dus niet een assistent of collega die het dossier niet kent de bezichtigingen en/of onderhandelingen.

Arjen heeft zich gespecialiseerd in aan- en verkoop van bestaande woning; waarbij juist de afwisseling in de diverse prijssegmenten hem erg aanspreekt. Hij zal dus met even veel enthousiasme en gedrevenheid een woning van € 150.000,- aan- of verkopen, maar voelt zich ook prima thuis in het hoge prijssegment en alles wat daar tussen zit.

Een andere passie van Arjen is ‘Waterwonen’; wonen aan of op het water. Door ruime persoonlijke ervaring (ook in watervilla’s / woonarken) is hij uw ideale gesprekspartner.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de regio 't Gooi met de plaatsen Hilversum, Loosdrecht, Laren, Blaricum, Hollandsche Rading, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, 's Graveland en Loenen.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 maart 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 46 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring