Logo
illustratie

ERA FOCUS makelaars : “brandnew”
Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven. Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn we
Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

Werkgebied
Direct bij de start hebben we kantoren geopend in Eindhoven en Helmond. Naast deze steden zijn we gespecialiseerd in de gemeenten Geldrop, Veldhoven, Nuenen en Mierlo. Met meer dan 3000 transacties aan ervaring bedienen we het gehele Brainport gebied.

Verhuisplannen?
We maken graag tijd om kennis met u te maken. En dat op een moment dat het u uitkomt. Wilt u gewoon eens van gedachte wisselen over uw wensen of mogelijkheden? Of wilt u een gratis waarde bepaling van uw huis? Neem dan contact met ons op.

Gratis waardebepaling
U heeft een eigen huis en verhuisplannen? Start dan met een ERA vergelijkende marktanalyse. Uw verkoopmogelijkheden vatten we samen in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor uw beslissingen.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 102 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit