Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Boswinde 15
1 oktober 2021

Iedere stap in het verkoop proces wordt goed uitgelegd en toegelicht. Dat geeft zekerheid en houvast tijdens het verkooptraject.

Koper van een woning , Enterij 35, Limmen
23 september 2021

Ondanks dat het geen aankoop makelaar is voor ons Zijn wij uitstekend en vriendelijk geholpen

Verkoper van een woning , Vislaantje 16
12 augustus 2021

Het contact met de makelaars, Mark & Edith en de kantoor medewerker is prima verlopen en altijd snel te bereiken. De manier van presenteren en de gevoerde gesprekken, zowel op hun kantoor als via de mail of Whatsapp, waren elke keer weer prima, op tijd, met duidelijke antwoorden, informatie en afspraken. Ik kan dit makelaars kantoor ter harte aanbevelen ! Ga er maar eens vrijblijvend langs en ervaar dit zelf.

Verkoper van een woning , Mariënstein 148
29 juli 2021

Had me geen betere makelaar kunnen wensen. Zeer ter zake kundig en ervaren, pakt de verkoop efficient en zinnig en ook gedreven aan, is daarnaast ook erg prettig in de omgang en servicegericht. Was een enorme steun bij de verkoop van mijn ouderlijk huis en de reden dat dat erg vlot is verlopen en prettig is afgehandeld. Ook de assistentie vanuit het kantoor en de bereikbaarheid was uitstekend.

Verkoper van een woning , Vrieswijk 129
27 juli 2021

Hopman ERA hebben wij nu voor een 2de keer ingezet (eerste keer in 2009) als aankoopmakelaar en als makelaar voor het verkoop van ons huis. Dit is wederom prima bevallen. Duidelijk kennis van zaken, zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis -gelijk raak bij ons eerste huisbezichtiging mede door het advies van de makelaar - als bij het verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Wilgenlint 5
14 juli 2021

Wij zijn zeer goed geholpen. Mede door een professionele manier van werken en communiceren. Wij zijn tevreden.

Koper van een woning , De Vliegerstraat 132, Alkmaar
12 juli 2021

Een goede bereikbaarheid van het kantoor en twee onbevooroordeelde rondleidingen gehad. Prettige makelaar.

Koper van een woning , Wilgenlint 5, Limmen
30 juni 2021

Koper van een woning , Vislaantje 16, Limmen
16 juni 2021

Uiterst correct en deskundig. Beslist om aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Kooglaan 107
4 juni 2021

We hebben het contact met de makelaar als bijzonder prettig ervaren. Goede en behulpzame tips ontvangen bij het maken van de foto's en het verkoopgereed maken van onze woning. Regelmatige contactmomenten, goede bereikbaarheid en snelle terugkoppeling bij gestelde vragen. De begeleiding bij de bezichtigingen van de woning waren uitstekend en erg prettig om updates te ontvangen over de voortgang. Overall zijn wij enorm ontzorgd en hebben wij het verkoopproces redelijk ontspannen doorgemaakt.

Koper van een woning , Koningsweg 20 A, Alkmaar
19 mei 2021

Correcte en vriendelijke makelaar. We zijn prettig geholpen.

Verkoper van een woning , Pijlemeeth 45
15 april 2021

Prettig direct contact. Naar onze mening volledig geinformeerd over markt, marketing, prijstelling van de woning en uiteindelijke verkoopprocedure plus honorariumvoorstel. Wij hebben ook bewust gekozen voor deze makelaar omdat het lijkt dat ze iets lager in de verkoopprijsstelling zitten en hiermee veel animo creeren. Dit betekent wel dat de makelaar meer werk heeft waarvoor deze beloond mag worden. Daarmee hebben wij als verkoper de markt zijn werk laten doen met een gezonde concurrentie tot gevolg bij de kopers.

Koper van een woning , Den Burglaan 18, Limmen
14 april 2021

Geweldige Makelaar !

Verkoper van een woning , Kerkweg 22
2 april 2021

Heel fijn contact met het hele team van Hopman. Veel persoonlijke aandacht en altijd goed bereikbaar en snelle actie en reactie.

Koper van een woning , Vuurbaak 10, Limmen
22 maart 2021

Normaal kan een huis na de 3 dagen bedenktijd op funda als verkocht worden aangemerkt. In ons geval was er namelijk geen voorbehoud financiering. Er gingen zelfs na het overmaken van de waarborgsom weken overheen voordat het huis op funda van "verkocht onder voorbehoud" naar "verkocht" werd aangemerkt. Hoewel ik dit nogal opmerkelijkef vond heb ik er geen contact over opgenomen. Wellicht een idee om hier iets scherper op te zijn in de toekomst.

Verkoper van een woning , Vuurbaak 10
17 maart 2021

Erg prettig contact met zowel de makelaar zelf als de medewerkers op kantoor. Veel kennis en ervaring in het dorp Limmen.

Verkoper van een woning , Kennemerstraatweg 327
25 februari 2021

De makelaar heeft mij goed geholpen met de voorbereiding en verkoop van de woning. Er was een prettig contact en ik werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen aangaande de verkoop. Ook vanuit het kantoor waren medewerkers zeer klantgericht en vriendelijk. De gehele verkoop is vlot verlopen, terwijl ik niet het gevoel kreeg dat zaken te snel werden afgehandeld.

Koper van een woning , Het Brugstuk 119, Heiloo
19 februari 2021

Deskundig en vriendelijk begeleid met de bezichtigingen. Altijd correct geholpen aan de telefoon en duidelijke antwoorden gekregen bij vragen. Precies zoals je mag verwachten.

Verkoper van een woning , Brasemcroftlaan 18
8 februari 2021

Bij het zoeken van een makelaar sprong Hopman er uit qua zorgvuldigheid en persoonlijke begeleiding. Dat hebben ze helemaal waar gemaakt.

Verkoper van een woning , Jacoba van Beierenlaan 79
8 januari 2021

Wij zijn erg tevreden over Hopman. Er wordt snel geschakeld, reacties zijn er vrijwel altijd op dezelfde dag. Deskundig is ook zeer goed aanwezig. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen.