Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Koningstraat 1, Bodegraven
9 augustus 2021

Duidelijke communicatie en erg flexibel. Fijn om mee te werken voor onze eerste koopwoning.

Verkoper van een woning , Kapberg 45
4 augustus 2021

Alles ging zeer goed en voorspoedig. Je wordt hier al klant zeer gewaardeerd. Goede service, duidelijke communicatie in alles. Veel kennis van zaken. Zeer fijn contact, wij raden iedereen vreeken en meijer aan.

Koper van een woning , Dronenweg 41, Bodegraven
31 juli 2021

Koper van een woning , Wilhelminastraat 26 a, Bodegraven
24 juli 2021

Zeer prettig en open contact met deze makelaar. Snelle informatie en afhandeling maakte het contact prettig.

Verkoper van een woning , Dronenweg 41
22 juli 2021

Zeer tevreden over de aanpak en begeleiding met de verkoop van ons huis en de aankoop van ons appartement.

Verkoper van een woning , Wederik 1
18 juli 2021

Het ging allemaal heel erg leuk. Ik mocht ze altijd bellen of erheen gaan. De service was prima. Goed aan te bevelen aan anderen

Koper van een woning , van Speijkstraat 11, Bodegraven
29 juni 2021

Verkoper van een woning , van Speijkstraat 11
29 juni 2021

Uitstekende bemiddeling voor de aankoop van ons nieuwe appartement en de verkoop van onze huidige woning. Directe en snelle communicatie, zowel van Esmé als Arjan. Goede kennis van de plaatselijke woningmarkt, kortom vriendelijke en bekwame makelaar.

Verkoper van een woning , Heemraadslaan 43
28 mei 2021

Deze makelaar biedt kennis van zaken, snelle en toegankelijke communicatie en ze denkt efficiënt mee wanneer jij als koper op afstand woont van de woning in verkoop.

Verkoper van een woning , Kievitsheuvel 58
6 mei 2021

Het contact verliep erg soepel, de makelaar dacht mee en was altijd bereikbaar voor vragen. De makelaar nam ook regelmatig zelf contact met ons op als er nieuws was over de kijkdagen en de voortgang van de verkoop.

Verkoper van een woning , Waalstraat 27
13 april 2021

Na een fijn gesprek met Esme hebben we besloten om ons huis via Vreeken en Meijer te verkopen. Arjan heeft keihard gewerkt om te zorgen dat alles in de puntjes was geregeld, en toen de markt op. Met als resultaat een mooie snelle verkoop. De kracht van Vreeken en Meijer is de zeer prettige communicatie. Deze is open, eerlijk en altijd vriendelijk. Ik zou iedereen Vreeken en Meijer aanraden als je je huis op een deskundige manier wil verkopen.

Koper van een woning , Waalstraat 27, Alphen aan den Rijn
8 april 2021

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en toegankelijkheid van de makelaar.

Verkoper van een woning , Kleienburg 39
6 april 2021

Wij zijn héél blij met onze keuze voor Vreeken & Meijer Makelaardij . Zij hebben ons op een bijzonder prettige manier en grote deskundigheid door het voor ons héél spannende verkoopproces geloodst. Dankjulliewel Esmé en Arjan!! Jennie en Ben van klink

Verkoper van een woning , Kleienburg 39
4 april 2021

Wij zijn héél blij met onze keuze voor Vreeken & Meijer Makelaardij . Zij hebben ons op een bijzonder prettige manier en grote deskundigheid door het voor ons héél spannende verkoopproces geloodst. Dankjulliewel Esmé en Arjan!! Jennie en Ben van klink

Verkoper van een woning , Lindehof 15
10 maart 2021

Wij zijn zelf niet woonachtig in Bodegraven, maar moesten het huis van mijn moeder verkopen. De naam Vreeken en Meijer was bij ons bekend, aangezien zij jaren geleden door mijn ouders waren ingeschakeld bij eerdere verkopen. En omdat mijn ouders destijds zeer tevreden waren, was de keuze voor ons al snel gemaakt. Vanaf het begin waren de contacten positief, Vreeken en Meijer hanteert een duidelijke, persoonlijke, eerlijke en prettige werkwijze. Zowel Esme als Arjan zijn altijd goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Na een bezichtiging volgt al heel snel een terugkoppeling. Wij kunnen Vreeken en Meijer van harte aanbevelen, zij zijn zeer goed op de hoogte van de lokale markt en het is gewoon een fijn makelaarskantoor! What you see is what you get!

Koper van een woning , Rijnhof 49, Bodegraven
25 februari 2021

Wij zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en vriendelijkheid, maar ook de inzet van deze Era-makelaar.

Koper van een woning , Lijsterlaan 18, Alphen aan den Rijn
23 februari 2021

Verkoper van een woning , Nieuwedijk 42
9 februari 2021

Vreeken makelaardij, Esmé en Arjan hebben ons goed begeleid met de verkoop van onze woning. De communicatie verliep ook prettig. De keuze van ons om een makelaar in de arm te nemen die van buiten onze woonplaats komt, is helemaal prima verlopen. Vreeken, bedankt!

Verkoper van een woning , Kavelpad 49
8 januari 2021

Heel blij zijn wij met de snelle verkoop van ons huis, dankzij de deskundigheid en het snelle schakelen van Vreeken & Meijer.

Koper van een woning , Hollandshof 43, Bodegraven
25 november 2020

Wij hebben een zeer goede ervaring met deze verkopende makelaar! Goed bereikbaar en alles wordt meteen geregeld . Zeer vriendelijk en behulpzaam. Desire zwaan