beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Ereprijs 25
31 mei 2024

Esmé heeft ons de afgelopen jaren goed bijgestaan in onze zoektocht naar een nieuwe woning. Ze heeft veel kennis van de markt en oog voor detail.

Verkoper van een woning , Kleienburg 1
24 april 2024

Goede communicatie. Makelaar is goed ingevoerd in de lokale markt. Kortom: Prettig informeel, deskundig, ervaren.

Verkoper van een woning , Tuinstraat 15
30 maart 2024

Mijn makelaar: Vreeken & Meijer was uitstekend! Professioneel, betrokken en deskundig, ze hebben mijn woning snel en tegen een geweldige prijs verkocht. Hun heldere communicatie maakte het proces soepel en stressvrij. Een absolute aanrader!

Verkoper van een woning , Nieuwe Markt 20
30 maart 2024

Fantastisch begeleid in een project waar wij weinig of geen weet van hadden, Met goede kennis van zaken.

Koper van een woning , Elzenhof 46, Bodegraven
26 maart 2024

Prettige samenwerking. Accuraat, zakelijk, reageert snel, komt afspraken na.

Koper van een woning , Rossinihof 51
11 februari 2024

Arjan en Esmé hebben ons perfect geholpen in onze zoektocht. Ze dachten mee met onze wensen en zijn goed op de hoogte van de huizenmarkt, de omgeving, voorzieningen en de bouwkwaliteit van de woningen. Ik zou ze een volgende keer weer inschakelen. Ze gaven ons de juiste handvatten om een bod te plaatsen. Helaas is het in deze huizenmarkt niet altijd de overzien welke 'idioot' er nog hoger biedt, maar zij hielden ons bij de les en wij zijn heel blij met onze nieuwe woning.

Verkoper van een woning , Prinsenstraat 7
30 december 2023

de vragen lijst in vullen in PDF was wat omslachtig. we zijn er wel mee geholpen door onze makelaar.

Verkoper van een woning , Spoorstraat 37
12 december 2023

Zeer professionele aanpak en begeleiding bij alle belangrijke besluiten. Verder was het contact met het kantoor perfect! Kortom, wij zijn zeer tevreden over Vreeken en Meijer/Bodegraven.

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 67
29 november 2023

Prettig contact. Vriendelijk. Altijd goed bereikbaar. Reageeer snel op vragen via de mail. Professioneel. Betrouwbaar. Denkt goed mee.

Koper van een woning , Prinses Beatrixstraat 4, Bodegraven
27 november 2023

Esmee heeft ons goed geholpen bij het aankopen van de woning. Wij hadden rustig de tijd om de woning te bezichtigen. Via het Move dossier was er veel informatie beschikbaar. Esmee reageert snel en is duidelijk.

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 56
23 november 2023

Het contact liep prettig en soepel We zijn goed begeleid door het hele proces heen We zijn tevreden met het resultaat

Koper van een woning , Prinsenstraat 7, Bodegraven
16 november 2023

Open en vriendelijke houding. Tegelijk zakelijk en professioneel. Heel fijn om als partner te hebben tijdens het kopen van een huis

Verkoper van een woning , Prinses Beatrixstraat 4
12 november 2023

Goede en deskundige begeleiding en service en als je belt direct contact Tevens wordt je geregeld terug gebeld om informatie uit te wisselen

Koper van een woning , Wilhelminastraat 2, Bodegraven
7 november 2023

Weinig toelichting gegeven tijdens de bezichtiging, miste daarin assertiviteit en verkoopskills om een huis met gebreken, toch postief te belichten en daarmee de potentie die het zou kunnen hebben te vergroten / onder de aandacht te brengen.

Verkoper van een woning , Wilgenoord 13
5 november 2023

Contact liep gewoon goed. Alles werd goed uitgelegd en bij vragen konden we ook goed terecht. Bezichtigingen waren zoveel mogelijk gebundeld en ook daar werden we goed over geïnformeerd.

Verkoper van een woning , Weijpoort 45
5 november 2023

Het contact en de gesprekken met deze makelaar verliepen prima. Er verscheen een goede uiteenzetting op Funda, en het huis was snel verkocht

Verkoper van een woning , Kerkstraat 103 e
5 november 2023

Het verliep heel goed, wanneer er wat was of ik een vraag had kon ik direct bij ze terecht en reageerden ze gelijk.

Verkoper van een woning , Schoutendreef 31
14 september 2023

Een superfijne samenwerking gehad met Vreeken & Meijer. Altijd goed bereikbaar, denken met je mee en geven goed advies.

Verkoper van een woning , Bodelolaan 21
14 september 2023

Erg tevreden op de manier waarop ons huis verkocht is! Snelle reactie op vragen, veel ervaring, kortom: super service van Esmé en Arjan. Ondanks de zomervakantie ons huis in een week verkocht!

Verkoper van een woning , Dronenpark 48
5 september 2023

Met een persoonlijke houding zijn we professioneel en vakkundig geholpen. We werden altijd snel op de hoogte gebracht na bezichtigingen.