Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Mauritsstraat 3
23 juni 2023

De voorbereidingen voor de verkoop van de woning zijn snel en soepel verlopen. Vanaf de tijd dat de woning in de markt kwam en de koopakte is getekend is in 3 weken volbracht. Dat dit allemaal zo snel is gegaan geeft mij dit een voldaan en rustig gevoel.

Koper van een woning , Karperlaan 47, Bodegraven
5 mei 2023

Onwijs fijn geholpen met het kopen van ons nieuwe huis! Esmé was al onze aankoopmakelaar, maar ook tijdens de aankoop van dit huis heeft ze ons geweldig geadviseerd! Blij dat we bij Vreeken en Meijer ons huis hebben gekocht!

Koper van een woning , Dronensingel 133
28 april 2023

Beste makelaar in Bodegraven vanwege de combinatie van deskundigheid en menselijkheid. Jouw belang en geluk staan op plek 1, 2 en 3. Bevalt zo goed dat dit al de tweede aankoop is.

Verkoper van een woning , Emmakade 148
29 maart 2023

Eerst een huis aangekocht via de makelaar, toen wist ik dat ik mijn huis ook in de verkoop wilde zetten bij Vreeken en Meijer. Goede kennis over de buurt en de markt. Contact verliep snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en hoe die verliepen.

Verkoper van een woning , Landlust 12
23 maart 2023

Deskundige, behulpzame en vriendelijke mensen. Korte lijntjes en goed geholpen. Het huis was snel verkocht.

Verkoper van een woning , Emmakade 32
14 maart 2023

Het is aangenaam samenwerken met Vreeken en Meijer makelaardij. De woning verkocht met respect voor zowel verkoper als koper zonder de belangen van verkoper uit het oog te verliezen.

Verkoper van een woning , Vijverlaan 15
18 februari 2023

De makelaar was pro actief en hielp goed mee bij de onderhandelingen. We zijn tevreden over de snelheid van handelen en de pro actieve communicatie.

Verkoper van een woning , Koningsmarck 90
16 februari 2023

Komt gemaakte afspraken heel stipt na. Denkt goed mee eh doet alles om de verkopende partij te ontlasten en ontzorgen.

Verkoper van een woning , Zuidzijde 29
17 december 2022

Korte en directe lijn met de makelaar. De gesprekken waren duidelijk, helder en m.b.t. randzaken rondom de verkoop werd een goed advies gegeven uit het oogpunt van de makelaar.

Verkoper van een woning , Wilgenoord 1
9 december 2022

Met de verkoop van het huis van mijn moeder, zeer deskundig en erg vriendelijk geholpen. De communicatie verliep duidelijk en vlot.

Verkoper van een woning , Zuidzijde 110
7 december 2022

Aardige mensen fijn contact Ook in voor een geintje en wil je wat weten heb je wat nodig kun je ze bellen dat werkt prima

Verkoper van een woning , Vrije Nesse 20
2 december 2022

Goede makelaar. Vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en goede begeleiding bij de verkoop van ons appartement. Zeker aan te raden.

Koper van een woning , Vrije Nesse 20, Bodegraven
25 november 2022

Het was een super fijne ervaring voor mij. Zeker omdat dit de eerste woning is die ik koop.

Verkoper van een woning , van Tolstraat 4 p
22 oktober 2022

Voelt goed aan wat wensen zijn. Prettig in contact.

Verkoper van een woning , Prinsenstraat 22
22 oktober 2022

Zeer deskundige en professionele aanpak. Met het aanmaken van een app, goed geïnformeerd. Vriendelijk en aardig persoonlijk contact.

Verkoper van een woning , Groene Zoom 149
22 oktober 2022

Goed en deskundig makelaars kantoor. Esmè en Arjan hebben goed meegedacht en daardoor verliep de verkoop van onze woning heel voorspoedig. De contacten onderling waren ook erg prettig. Een dikke 10! Met vriendelijke groet, Zeer tevreden verkopers.

Verkoper van een woning , Dronenpark 2
27 september 2022

Van begin af heel plezierig.Rustig en alle tijd hebben.Zeker vakkundig.Begrijpend bij vragen.We zullen deze makelaar zeker bij anderen aanbevelen

Verkoper van een woning , Populierenhof 30
22 september 2022

Prettig en professioneel advies. Korte lijnen. Ondanks de vele bezoeken op Funda, bleek de koper uit het eigen netwerk van de makelaar te komen.

Verkoper van een woning , Tuinstraat 15
8 september 2022

Het contact was heel goed, geen problemen ondervonden zowel via de telefoon en de App. Er is aan onze verwachtingen voldaan ze hebben hun eigen werkwijze dat hebben wij gerespecteerd, dat zal bij een ander ook zo zijn. Het kantoor was voor ons dichtbij dat was wel prettig. Er is verder niet echt wat mis gegaan waar ze invloed op hebben.

Koper van een woning , Dronensingel 146, Bodegraven
2 september 2022