beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Schoutendreef 31
14 september 2023

Een superfijne samenwerking gehad met Vreeken & Meijer. Altijd goed bereikbaar, denken met je mee en geven goed advies.

Verkoper van een woning , Bodelolaan 21
14 september 2023

Erg tevreden op de manier waarop ons huis verkocht is! Snelle reactie op vragen, veel ervaring, kortom: super service van Esmé en Arjan. Ondanks de zomervakantie ons huis in een week verkocht!

Verkoper van een woning , Dronenpark 48
5 september 2023

Met een persoonlijke houding zijn we professioneel en vakkundig geholpen. We werden altijd snel op de hoogte gebracht na bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Nieuwe Markt 15
29 augustus 2023

De makelaar heeft mij goed en op een zeer professionnel manier geholpen om mijn huis te kunnen verkopen.

Verkoper van een woning , Dronenweg 53
24 augustus 2023

Zeer tevreden over de verkoop van ons huis. Het contact met Arjan en Esmé was altijd erg vriendelijk. Aan alles merk je dat ze heel veel kennis en deskundigheid hebben. We konden altijd bij ze terecht voor alle vragen en ze namen dan ook ruim de tijd om antwoord te geven. Daarnaast is de communicatie erg eerlijk en direct, waardoor je weet wat je aan ze hebt. Hierdoor hebben wij ons huis erg snel en prettig verkocht! Wij raden Arjan en Esmé zeker aan als makelaar.

Koper van een woning , Reigerstraat 31, Alphen aan den Rijn
30 juli 2023

Verkoper van een woning , Overtocht 28 c
27 juli 2023

Goed en persoonlijk contact. Gedurende de vakantieperiode gaf de makelaar en stukje extra service door haar persoonlijke bezoeken aan de verkopende partij. Het team van V en M werkte goed samen met elkaar en ons als verkoper. Al met al met een vlotte verkoop tot gevolg.

Verkoper van een woning , Madelief 2
11 juli 2023

Zeer prettig traject met de makelaar. Kundig, oprecht en duidelijk. Ik zou iedereen dit kantoor aanbevelen!

Verkoper van een woning , Mauritsstraat 3
23 juni 2023

De voorbereidingen voor de verkoop van de woning zijn snel en soepel verlopen. Vanaf de tijd dat de woning in de markt kwam en de koopakte is getekend is in 3 weken volbracht. Dat dit allemaal zo snel is gegaan geeft mij dit een voldaan en rustig gevoel.

Koper van een woning , Karperlaan 47, Bodegraven
5 mei 2023

Onwijs fijn geholpen met het kopen van ons nieuwe huis! Esmé was al onze aankoopmakelaar, maar ook tijdens de aankoop van dit huis heeft ze ons geweldig geadviseerd! Blij dat we bij Vreeken en Meijer ons huis hebben gekocht!

Koper van een woning , Dronensingel 133
28 april 2023

Beste makelaar in Bodegraven vanwege de combinatie van deskundigheid en menselijkheid. Jouw belang en geluk staan op plek 1, 2 en 3. Bevalt zo goed dat dit al de tweede aankoop is.

Verkoper van een woning , Emmakade 148
29 maart 2023

Eerst een huis aangekocht via de makelaar, toen wist ik dat ik mijn huis ook in de verkoop wilde zetten bij Vreeken en Meijer. Goede kennis over de buurt en de markt. Contact verliep snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en hoe die verliepen.

Verkoper van een woning , Landlust 12
23 maart 2023

Deskundige, behulpzame en vriendelijke mensen. Korte lijntjes en goed geholpen. Het huis was snel verkocht.

Verkoper van een woning , Emmakade 32
14 maart 2023

Het is aangenaam samenwerken met Vreeken en Meijer makelaardij. De woning verkocht met respect voor zowel verkoper als koper zonder de belangen van verkoper uit het oog te verliezen.

Verkoper van een woning , Vijverlaan 15
18 februari 2023

De makelaar was pro actief en hielp goed mee bij de onderhandelingen. We zijn tevreden over de snelheid van handelen en de pro actieve communicatie.

Verkoper van een woning , Koningsmarck 90
16 februari 2023

Komt gemaakte afspraken heel stipt na. Denkt goed mee eh doet alles om de verkopende partij te ontlasten en ontzorgen.

Verkoper van een woning , Zuidzijde 29
17 december 2022

Korte en directe lijn met de makelaar. De gesprekken waren duidelijk, helder en m.b.t. randzaken rondom de verkoop werd een goed advies gegeven uit het oogpunt van de makelaar.

Verkoper van een woning , Wilgenoord 1
9 december 2022

Met de verkoop van het huis van mijn moeder, zeer deskundig en erg vriendelijk geholpen. De communicatie verliep duidelijk en vlot.

Verkoper van een woning , Zuidzijde 110
7 december 2022

Aardige mensen fijn contact Ook in voor een geintje en wil je wat weten heb je wat nodig kun je ze bellen dat werkt prima

Verkoper van een woning , Vrije Nesse 20
2 december 2022

Goede makelaar. Vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en goede begeleiding bij de verkoop van ons appartement. Zeker aan te raden.