beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Vrije Nesse 20, Bodegraven
25 november 2022

Het was een super fijne ervaring voor mij. Zeker omdat dit de eerste woning is die ik koop.

Verkoper van een woning , van Tolstraat 4 p
22 oktober 2022

Voelt goed aan wat wensen zijn. Prettig in contact.

Verkoper van een woning , Prinsenstraat 22
22 oktober 2022

Zeer deskundige en professionele aanpak. Met het aanmaken van een app, goed geïnformeerd. Vriendelijk en aardig persoonlijk contact.

Verkoper van een woning , Groene Zoom 149
22 oktober 2022

Goed en deskundig makelaars kantoor. Esmè en Arjan hebben goed meegedacht en daardoor verliep de verkoop van onze woning heel voorspoedig. De contacten onderling waren ook erg prettig. Een dikke 10! Met vriendelijke groet, Zeer tevreden verkopers.

Verkoper van een woning , Dronenpark 2
27 september 2022

Van begin af heel plezierig.Rustig en alle tijd hebben.Zeker vakkundig.Begrijpend bij vragen.We zullen deze makelaar zeker bij anderen aanbevelen

Verkoper van een woning , Populierenhof 30
22 september 2022

Prettig en professioneel advies. Korte lijnen. Ondanks de vele bezoeken op Funda, bleek de koper uit het eigen netwerk van de makelaar te komen.

Verkoper van een woning , Tuinstraat 15
8 september 2022

Het contact was heel goed, geen problemen ondervonden zowel via de telefoon en de App. Er is aan onze verwachtingen voldaan ze hebben hun eigen werkwijze dat hebben wij gerespecteerd, dat zal bij een ander ook zo zijn. Het kantoor was voor ons dichtbij dat was wel prettig. Er is verder niet echt wat mis gegaan waar ze invloed op hebben.

Koper van een woning , Dronensingel 146, Bodegraven
2 september 2022

Verkoper van een woning , Dronensingel 146
2 september 2022

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Esmee en Arjan bij de koop en verkoop van ons huis. Zelfs buiten kantoor tijden was Esmee bereid om ons te woord te staan, echt top!

Verkoper van een woning , Dronensingel 47
20 augustus 2022

Fijne vriendelijke dame voor het werk buiten de deur. Op kantoor en vriendelijke man die snel reageert.

Verkoper van een woning , Laan van Turkenburg 43
18 augustus 2022

We hadden een goede klik met onze makelaar. Ook het contact met het personeel op het kantoor was prima. Alles naar wens verlopen, erg tevreden.

Koper van een woning , Raadhuisplein 81, Bodegraven
28 juli 2022

Zeer deskundig begeleid bij de aan en verkoop van onze woning. Altijd bereikbaar voor vragen die snel beantwoord werden.

Verkoper van een woning , Hoge Rijndijk 78
14 juli 2022

Kontakt met vriendelijke makelaar is prima. Ook alles snel voor elkaar. Goede afstemming en zeer duidelijk. Echt een aanrader.

Verkoper van een woning , Vrije Nesse 21 c
29 juni 2022

Het gaat over de verkoop van de garage en makelaar vroeg zich af waar de (riool) pijp voor was en ook over het elektrisch in de garage en ging dit toch uitzoeken hoe het zat, omdat in de papieren hier niets over terug te vinden was en ook geen kosten aan verbonden waren !! Prettige makelaar, heel laag drempelig,goeie service en duidelijke uitleg .dus heel tevreden. Zou deze makelaar zeker aanbevelen .

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 3 c
22 juni 2022

Bij de aankoop van de nieuwe woning kreeg ik al direct een goede indruk van de makelaar. Professioneel, goed bereikbaar en met kennis van zaken. Tijdens het eerste gesprek was makelaar Esmé direct enthousiast over het te verkopen appartement. Er is een goede presentatie van de woning gemaakt waarbij iedere keuze van de makelaar in de opbouw van de presentatie kon worden onderbouwd met argumenten. Gedurende het proces kreeg ik van Arjan zeer goede begeleiding. Bovendien werkt hij uitsluitend vanaf kantoor dus is hij telefonisch zeer goed bereikbaar; geen gedoe met terugbelverzoeken die de dag erna pas worden opgevolgd. Zeer prettig. Al met al een prettig, professioneel makelaarskantoor.

Verkoper van een woning , Voorplein 9
12 juni 2022

Wij hebben heel fijn contact met dit makelaarskantoor gehad. Behulpzaam, transparant en ondersteunend in het maken van de besluiten. Een aanrader!

Verkoper van een woning , Weijland 41 a
2 juni 2022

Prettig en open contact. Er werd altijd direct gereageerd. Denken goed mee. Had wel wat meer info willen hebben hoe het huis er uit moet zien voor de fotoshoot. Is toch goed gekomen. Komen afspraken goed en correct na.

Verkoper van een woning , Fluitekruid 11
18 mei 2022

Het contact was prima, van begin tot het eind, echt een geweldige samenwerking en begeleiding, dankjewel

Verkoper van een woning , Winde 9
30 april 2022

Na een fijn gesprek met esmé.heb ik besloten om ons huis te verkopen via Vreeken en Meijer zo wel met esmé en arjan een hele fijne samenwerking gehad.om ons huis te verkopen.alle documenten in de move vond ik zeer prettig en fijn om daar alles terug te lezen.alle vragen die we hadden werden correct en duidelijk beantwoord. Ik zal je deze makelaar zeker aan raden een top team om mee te werken .

Verkoper van een woning , Prinsenstraat 69
31 maart 2022

Zeer tevreden over het gehele proces , en de persoonlijke aandacht van het makelaarsteam maakte het een zeer fijne ervaring . Het aanleveren van documenten in de move omgeving was zeer eenvoudig en de aangemaakte whatsapp groep bleek een handig middel voor vragen. Grandioos ????