Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Dronensingel 146
2 september 2022

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Esmee en Arjan bij de koop en verkoop van ons huis. Zelfs buiten kantoor tijden was Esmee bereid om ons te woord te staan, echt top!

Verkoper van een woning , Dronensingel 47
20 augustus 2022

Fijne vriendelijke dame voor het werk buiten de deur. Op kantoor en vriendelijke man die snel reageert.

Verkoper van een woning , Laan van Turkenburg 43
18 augustus 2022

We hadden een goede klik met onze makelaar. Ook het contact met het personeel op het kantoor was prima. Alles naar wens verlopen, erg tevreden.

Koper van een woning , Raadhuisplein 81, Bodegraven
28 juli 2022

Zeer deskundig begeleid bij de aan en verkoop van onze woning. Altijd bereikbaar voor vragen die snel beantwoord werden.

Verkoper van een woning , Hoge Rijndijk 78
14 juli 2022

Kontakt met vriendelijke makelaar is prima. Ook alles snel voor elkaar. Goede afstemming en zeer duidelijk. Echt een aanrader.

Verkoper van een woning , Vrije Nesse 21 c
29 juni 2022

Het gaat over de verkoop van de garage en makelaar vroeg zich af waar de (riool) pijp voor was en ook over het elektrisch in de garage en ging dit toch uitzoeken hoe het zat, omdat in de papieren hier niets over terug te vinden was en ook geen kosten aan verbonden waren !! Prettige makelaar, heel laag drempelig,goeie service en duidelijke uitleg .dus heel tevreden. Zou deze makelaar zeker aanbevelen .

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 3 c
22 juni 2022

Bij de aankoop van de nieuwe woning kreeg ik al direct een goede indruk van de makelaar. Professioneel, goed bereikbaar en met kennis van zaken. Tijdens het eerste gesprek was makelaar Esmé direct enthousiast over het te verkopen appartement. Er is een goede presentatie van de woning gemaakt waarbij iedere keuze van de makelaar in de opbouw van de presentatie kon worden onderbouwd met argumenten. Gedurende het proces kreeg ik van Arjan zeer goede begeleiding. Bovendien werkt hij uitsluitend vanaf kantoor dus is hij telefonisch zeer goed bereikbaar; geen gedoe met terugbelverzoeken die de dag erna pas worden opgevolgd. Zeer prettig. Al met al een prettig, professioneel makelaarskantoor.

Verkoper van een woning , Voorplein 9
12 juni 2022

Wij hebben heel fijn contact met dit makelaarskantoor gehad. Behulpzaam, transparant en ondersteunend in het maken van de besluiten. Een aanrader!

Verkoper van een woning , Weijland 41 a
2 juni 2022

Prettig en open contact. Er werd altijd direct gereageerd. Denken goed mee. Had wel wat meer info willen hebben hoe het huis er uit moet zien voor de fotoshoot. Is toch goed gekomen. Komen afspraken goed en correct na.

Verkoper van een woning , Fluitekruid 11
18 mei 2022

Het contact was prima, van begin tot het eind, echt een geweldige samenwerking en begeleiding, dankjewel

Verkoper van een woning , Winde 9
30 april 2022

Na een fijn gesprek met esmé.heb ik besloten om ons huis te verkopen via Vreeken en Meijer zo wel met esmé en arjan een hele fijne samenwerking gehad.om ons huis te verkopen.alle documenten in de move vond ik zeer prettig en fijn om daar alles terug te lezen.alle vragen die we hadden werden correct en duidelijk beantwoord. Ik zal je deze makelaar zeker aan raden een top team om mee te werken .

Verkoper van een woning , Prinsenstraat 69
31 maart 2022

Zeer tevreden over het gehele proces , en de persoonlijke aandacht van het makelaarsteam maakte het een zeer fijne ervaring . Het aanleveren van documenten in de move omgeving was zeer eenvoudig en de aangemaakte whatsapp groep bleek een handig middel voor vragen. Grandioos ????

Verkoper van een woning , Burg. v. Dobben de Bruijnstraat 26
3 maart 2022

Plezierig contact met makelaar. Reageerde adequaat op vragen en dacht goed mee. Had zich goed verdiept in de woning en kwam erg professioneel over. Absoluut aan te bevelen !

Verkoper van een woning , Dronensingel 3 a
23 februari 2022

We hadden geen verwachting alles is goed verlopen de prijs was heel goed. Alles is keurig geregeld. Dus deze makelaar kan je prima hebben.

Koper van een woning , Burg. v. Dobben de Bruijnstraat 26, Bodegraven
1 februari 2022

Alles was goed geregeld. Communicatie was duidelijk en onze vragen werden altijd snel beantwoord. Vanaf het eerste contact moment een goed gevoel erbij gehad.

Verkoper van een woning , Zeelt 14
1 februari 2022

Het contact verliep perfect. We werden constant op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. En als we zelf vragen hadden werden we via een groepsapp snel geholpen !

Koper van een woning , Kerkweg 7 a, Driebruggen
15 december 2021

Alles was top :)

Verkoper van een woning , Kerkweg 7 a
15 december 2021

Prima begeleiding gekregen met alle facetten van de verkoop, zowel van Esmé als van Arjan op kantoor. Leefden allebei oprecht mee met de ontwikkelingen. Verkoop verliep voorspoedig. Kortom, echt een aanrader!

Koper van een woning , Koningstraat 1, Bodegraven
9 augustus 2021

Duidelijke communicatie en erg flexibel. Fijn om mee te werken voor onze eerste koopwoning.

Verkoper van een woning , Kapberg 45
4 augustus 2021

Alles ging zeer goed en voorspoedig. Je wordt hier al klant zeer gewaardeerd. Goede service, duidelijke communicatie in alles. Veel kennis van zaken. Zeer fijn contact, wij raden iedereen vreeken en meijer aan.