Uw huis verkopen?

Wij helpen u graag!

Uw huis verkopen met DE makelaar uit Bodegraven

Het leven kan vol verrassingen zitten. Soms met een verhuizing tot gevolg. Als u een eigen huis heeft, zult u dat eerst moeten verkopen. Het huis vlot verkopen voor de hoogst haalbare prijs en zonder zorgen achteraf - dat vereist echter veel ervaring en deskundigheid.

Wilt u de verkoop van uw huis door vakmensen laten uitvoeren? Dat kan!Wij verkopen uw huis

Vreeken & Meijer makelaardij in de arm nemen voor de verkoop van uw huis in Bodegraven of omgeving? Dat geeft u de volgende garanties:

De makelaar neemt u veel werk uit handen. Zo kunt u uw tijd besteden aan uw volgende huis. U ervaart gemak, omdat de makelaar met u meedenkt over hoe u uw huis optimaal kunt tonen aan de markt. Uw huis is sneller onder de aandacht bij mogelijke kopers. De makelaar is gefocust op het behalen van het beste resultaat. Als professional in het verkopen van woningen weten wij alles wat daar bij komt kijken.

Kortom; wij ontzorgen u van A tot Z met de S van Service!

 

ERA Makelaar

Vreeken & Meijer makelaardij hanteert een beproefde methode om uw woning in de markt te zetten. We kennen niet alleen de marktstatistieken goed, maar ook de huizenzoekers in deze markt. 

Vreeken & Meijer makelaardij maakt bovendien deel uit van het (inter)nationale netwerk van kwaliteitsmakelaars. Verhuist u naar een andere woonplaats? Grote kans dat een van onze collega ERA-makelaars u daar snel kan helpen aan een nieuw huis.

Wij zijn actief in Bodegraven en omstreken.

ERA Spotlight

Van iedere woning die Vreeken & Meijer makelaardij in de verkoop krijgt, wordt een unieke woningwebsite gemaakt op basis van www.straatnaamhuisnummer.nl.

Verschillende tools geven de wonigzoekers nog meer informatie over de ligging van uw woning. Bijvoorbeeld:

Buurtstatistieken; bekijk statistieken over de buurt, bijvoorbeeld de verdeling tussen het percentage man/vrouw, of hoe de verdeling van de huishoudens in de buurt is. Daarnaast zijn er ook statistieken over de gemiddelde leeftijden bekend en de gemiddelde loopafstanden tot de huisarts, school, kinderdagverblijf en de supermarkt.

In de wijk: geeft een duidelijk overzicht van de voorzieningen in de nabije omgeving. Zoek bijvoorbeeld naar supermarkten of scholen die zich in de directe omgeving bevinden. Tevens kan worden bekeken welke bestemmingen binnen welk tijdsbestek bereikt kunnen worden. Dit kan gefilterd worden op type vervoer; per auto, fiets, lopend of met het openbaar vervoer.

Zonneschijn & schaduwval; met deze handige tool is het eenvoudig te bekijken hoe de zonneschijn en schaduwval bij de woning is. Dit kan in deze tool op iedere dag van het jaar en op ieder gewenst tijdstip worden bekeken.

Zo ziet u.......via deze website kunnen wij uw woning nog beter presenteren en de woningzoekers veelal van meer doorslaggevende informatie voorzien bij het nemen van hun beslissing.

Wilt u meer weten over deze unieke website's? Neem dan even contact op met ons kantoor. Wij laten het u graag zien!

ERA Spotlight

Neem een makelaar in de arm

Heeft u verhuisplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.