Vreeken & Meijer makelaardij
STERK DOOR SERVICE!
Logo

Over ons

Vreeken & Meijer makelaardij: een professioneel kantoor met ter zake kundig opgeleide medewerkers. Wij hebben KENNIS VAN ZAKEN!

Een huis verkopen/kopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzes maken; vaak voor de eerste keer.

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons... of het zouden uw woonwensen moeten zijn. Wij kennen de Bodegraafse onroerend goed markt en directe omgeving als geen ander en houden de ontwikkelingen en veranderingen in deze markt nauwlettend in de gaten. Wij zijn ACTUEEL!

Als ERA-makelaar kunnen wij u gegarandeerd helpen om op een snellere manier uw woning te verkopen of te kopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons diverse unieke diensten en extra middelen ter beschikking.

Onze heldere dienstverlening kent geen geheimen en staat zwart op wit in de ERA Service Waarborg. Daar tekenen wij voor!

De openingstijden van ons kantoor zijn:

Maandag t/m vrijdag: van 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag: bezichtigingen op afspraak
Zondag: gesloten

 

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 maart 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 135 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag!

Privacyverklaring