Numan Hof ERA Makelaardij
Makelaars met realiteitszin
Logo

ERA- makelaar in de kop van Drenthe

Sedert het midden van de jaren zeventig is ons kantoor gevestigd en werkzaam in de “kop van Drenthe”. In een schitterend woongebied met veel natuurschoon waar het uitstekend wonen is. Onze makelaardij is werkzaam op het gebied van de woningmakelaardij in de breedste zin des woords: Verkopen, Aankopen, Huur, Taxeren, Beheer- en Bedrijfsonroerend voor het M.K.B.
Met onze 40- jaar ervaring bedienen wij een ruime klantenkring naar volle tevredenheid en dat ziet u terug in onze beoordelingsscore !
Het is onze missie om uw opdracht op de best mogelijke wijze af te wikkelen, dat wil zeggen dat u met onze samenwerking het hoogst mogelijke resultaat behaalt tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Dit alles op basis van vertrouwen en realiteitszin, want alleen daarmee bereikt u goede resultaten.

“full- service”makelaar

Ons kantoor is ingericht als een “full- service”makelaar, zodat u er zeker van bent zelf geen aansprakelijkheid te lopen voor delen in de transactie die u dacht zelf aan te kunnen.
Uiteraard kennen wij voor de uitzonderingsgevallen ook afspraken op “fee”- basis.
Als ERA- kantoor bent u van ons gewend, dat wij werken met een ultra actieve verkoopondersteuning met gebruikmaking van alle Social Media.

Partners

Ook voor aanverwante zaken zoals verzekeringen en financieringen helpen wij u graag op weg naar betrouwbare businesspartners.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de "kop "van Drenthe, waaronder ook vallen Vries, Zuidlaren, Tynaarlo, Eelde , Paterswolde, Donderen, Groningen stad, Assen, Haren,Glimmen enz.

Openingstijden

Met onze medewerkers staan wij in deze 24- uurs economie graag voor u klaar.
Wilt u weten hoe een en ander in z’n werk gaat ? Maak dan gerust een vrijblijvende en kostenloze afspraak met ons. Wij bespreken thuis met u – in alle rust – de voor u meest passende mogelijkheden en oplossingen.
Graag tot ziens !

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 17 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op.