36

Ravelijn 97

Geertruidenberg

Verkocht
  • SoortGalerijflat , Appartement
  • Woonoppervlakte82 m2
  • Perceel0 m2
  • Inhoud220 m3
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • EnergielabelD

Omschrijving

Ravelijn 97 Geertruidenberg.

Ruim 4 kamer hoekappartement gelegen op de 2e verdieping met balkon en een berging(ca. 7m²) op de begane grond. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca.82 m² en een inhoud van ca. 220 m³ exclusief de berging. Het bouwjaar van het appartement is ca. 1966.

De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van intercom, postbussen, liftinstallatie, trappenhuis en verleent toegang tot de bergingen.

Indeling appartement:

Entree/hal met meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle ruime woonkamer die voorzien is van een kunststof kozijnen zijraam. Hierdoor is er een heerlijke lichtinval gecreëerd. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wandafwerking en een schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk. Het balkon is gelegen op het noordwesten en heeft een heerlijk vrij uitzicht, uitkijkend over groenvoorzieningen. De semi-open keuken die grenst aan de woonkamer is voorzien van een net keukenblok in een rechte opstelling met afzuigkap, voorts de Itho Daalderop boiler (80 liter) en aansluitingen voor wasapparatuur. Het raam is voorzien van dubbelglas.

De woonkamer verleent daarnaast toegang tot aan de galerijzijde liggende slaapkamer en de hal die toegang verleent tot het toilet, de badkamer en nog 2 slaapkamers. Deze aan de achterzijde liggende slaapkamers zijn beide voorzien van een kunststof draai/kiepsysteem Alle slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren en stucwerk wanden en plafonds. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset. De volledige betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u in het dorp terecht. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van een supermarkt, sportfaciliteiten en het historische centrum van Geertruidenberg. Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen als de A27 en de A59 bent u overal snel ter plekke.

Bijzonderheden:
- De maandelijkse bijdragen aan de V.V.E. bedraagt voor het appartement € 152,50 exclusief water en een voorschot op de stookkosten van ca. € 40,--
- Het appartement is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas
- Ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving
- Berging in het souterrain

Overige bijzonderheden:
- De woning wordt verkocht door Stichting Thuisvester, hierdoor bent u gebonden aan een projectnotaris.(Notariaat Meijer te Geertruidenberg).
- Bij meerdere kandidaten zal het appartement middels notariële loting worden verkocht.
- Vraagprijs wordt als transactieprijs aangehouden.
- Er zal in de koopovereenkomst een artikel worden opgenomen dat verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond.
- Er zal in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.
- Zelfbewoningsplicht. Het is de koper verplicht het registergoed, louter gedurende de periode van 48 maanden, voor eigen bewoning te gebruiken. Verhuur is niet toegestaan.
- Er zal een antispeculatiebeding worden opgenomen voor de duur van 4 jaar.
- Oplevering in overleg, doch mogelijk op korte termijn.

Hebben wij uw interesse gewekt voor dit verrassend ruime appartement, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Waar staat dit huis?

Ravelijn 97, Geertruidenberg

Contactpersoon

Maarten Verkaaik
ERA Makelaardij Amerstreek

Ook uw huis succesvol verkopen?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor een vrijblijvende afspraak.