Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Hazeveld 3
24 augustus 2016

Een makelaar die met je meedenkt en goede adviezen en tips heeft. Prettig in de omgang. Goede communicatie voorafgaande en tijdens het gehele verkooptraject. Op de tijdens het verkooptraject ontstane situaties werd snel en adequaat gereageerd.

Koper van een woning , Van Swaanswijckstraat 9, Moerkapelle
22 augustus 2016

De Makelaar heeft ons goed geholpen met de koop van ons nieuwe huis

Verkoper van een woning , Bredeweg 72
29 juli 2016

Altijd goed contact gehad en nogsteeds. Even een belletje en de zaken werden doorgenomen/ bespreken.

Verkoper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5 k
7 juli 2016

Wij hebben ons contact met Perdijk (Niels) als zeer prettig ervaren. Ze hebben gezorgd voor een zeer snelle verkoop, binnen twee maanden was de woning verkocht. Nu is dat ook een beetje geluk hebben in deze markt, maar de zeer actieve benadering van de makelaar heeft daar zeker aan bijgedragen! Hartelijk bedankt!

Koper van een woning , Wilhelminastraat 7, Moerkapelle
24 juni 2016

Koper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5 k, Zevenhuizen ZH
23 juni 2016

Fijne makelaar. Goed bereikbaar en geeft goede informatie over de woning. Alles is heel snel verlopen. Met extra dank aan Niels, die heeft een engelengeduld en ons goed geïnformeerd.

Verkoper van een woning , Lange Zijde 37
7 juni 2016

Mijn verwachtingen waren hoog, omdat ik mensen kende die met deze makelaar te maken hadden gehad en dat is gelukkig uitgekomen. Goede begeleiding en prettig persoonlijk contact. Het gaf een zeer betrouwbare indruk.

Verkoper van een woning , van Hogendorpstraat 27
25 mei 2016

Een fijne en betrouwbare makelaar met goede kennis van de huidige woningmarkt binnen de gemeente mede door mooie en goede foto's van de woning, reclame via social media (facebook,funda, etc), de open huizen routes en wat inzet van ons zelf, hebben wij onze woning binnen vier maanden tijd mogen overdragen aan de nieuwe bewoners.

Verkoper van een woning , Goudsbloemstraat 8
13 mei 2016

Ik heb een prima ervaring met Perdijk Makelaardij. Ze hebben mij ontzettend goed geholpen. Het is anders gelopen dan ik had verwacht, door het overlijden van mijn man. Ze waren altijd bereid dingen anders te regelen, dan normaal zou zijn gebeurd. Ik kon altijd een beroep op hen doen.

Koper van een woning , Narcisveld 51, Nieuwerkerk aan den IJssel
12 mei 2016

Bereidwillig naar koper om het object goed te bekijken en te beoordelen.

Verkoper van een woning , Narcisveld 51
12 mei 2016

Goed bereikbaar per telefoon als per e-mail. Directe afhandeling van zaken die aan de orde zijn. Plezierig overleg en geduldig in uitleg waar nodig.

Verkoper van een woning ,
24 maart 2016

Het was een prettige samenwerking met Nico en Carla Perdijk van Perdijk ERA Makelaardij. Zij hebben een hele heldere en prettige manier van samenwerken en communiceren. Zij denken actief mee met de klant en begeleiden het verkoopproces zo goed mogelijk.

Verkoper van een woning ,
8 maart 2016

Perdijk Era Makelaardij is een hele fijne makelaar. Wij hebben dankzij hun ons huis binnen drie weken verkocht en ondanks dat het snel is gegaan, was alles goed geregeld. Hun advies is eerlijk. Ze staan altijd voor je klaar. Je weet dat zij een enthousiast en leuk verhaal vertellen tijdens een bezichtiging. Ook als we zelf een huis met hen bekijken, ervaren we dat als zeer prettig. Ze kennen het huis en vertellen een eerlijk verhaal. Ook denken ze mee met mogelijkheden van een huis. Een super fijne, eerlijke partij die goed adviseert!

Verkoper van een woning ,
4 maart 2016

Vind dat de makelaar te duur is. Doet te weinig om het huis te verkopen. Wacht teveel af. Slecht in afspraken nakomen. Belt vaak gewoon niet terug als je hem belt met vragen. Ik heb zou hem nooit meer gebruiken. Vind het een slecte makelaar.

Koper van een woning , van Hogendorpstraat 21, Moerkapelle
11 februari 2016

Koper van een woning , Dorpsstraat 12 b, Moerkapelle
11 februari 2016

Nico Perdijk is een sympathieke vent en een een betrouwbare makelaar. Heeft ons er g goed geholpen

Koper van een woning , Kratonlaan 78, Zevenhuizen ZH
10 februari 2016

Verkoper van een woning ,
19 januari 2016

Wij hebben de samenwerking, als zeer prettig ervaren. We werden met alles goed op de hoogte gehouden en hebben ons heel goed geholpen met zoeken naar ideeën om ons huis te verkopen. Mochten wij ooit nog een makelaar nog hebben. Gaan wij zeker terug naar Perdijk Makelaardij.

Verkoper van een woning , Asterstraat 1
19 januari 2016

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, de makelaar gaf ons duidelijk advies qua vraagprijs en advies wat we ter bevordering van de verkoop nog zouden kunnen opknappen in huis. Na bezichtigingen kregen we een eerlijke terugkoppeling dat we wisten waar we aan toe waren. Ook een nette afhandeling nadat het huis was verkocht. Wij zijn tevreden over Perdijk Makelaardij.

Verkoper van een woning , Bospolderstraat 3
24 december 2015

Snelle reactie, realistische benadering. Heldere procedure en zorgvuldige uitvoering. Adequate bejegening potentiële kopers.