Logo

ERA Open Huizen Route Soest

Sinds 2000 organiseren de ERA-makelaars in Nederland al Open Huizen Routes en met succes. De huizenkijker waardeert het dat hij zonder afspraak even snel binnen kan kijken bij een huis dat hem interessant lijkt.
Dat blijkt wel, want bij elke Open Huizen Route bezoeken duizenden consumenten te koop staande huizen.

Een Open Huizen Route heeft meerdere functies:

  • Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis anders.
  • Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en u ervaart dan de hele omgeving, die u niet op de foto’s op internet ziet. U koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij!
  • Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse hebt in een huis.
  • De verkoper waardeert het dat hij snel en makkelijk mensen op één dag een eerste indruk van zijn huis kan geven.

Veel huizen worden verkocht kort voor een Open Huizen Route. Veel aanstaande kopers willen het risico vermijden dat er toch nog een onverwachte kaper op de kust komt en willen de onderhandelingen voor de Open Huizen Route afronden. Dat is een voordeel voor de verkoper.

Wilt u weten wat uw verkoopkansen zijn? De Open Huizen Route is voor veel eigenaren een mooi moment om de verkoop te starten.

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek of een gratis waardebepaling. Dat is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wellicht doet uw huis dan ook mee aan de volgende ERA Open Huizen Route in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Leusden, Baarn, Hilversum, Laren, Blaricum of Bilthoven.

Dit is het gemiddelde van 32 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring