Logo
illustratie

Wie zijn wij?

Wij zijn Tom van der Leek en Celesta Fernandez, levenspartners en eigenaren van een jong en professioneel bedrijf genaamd ERA Prachthuis makelaardij gevestigd te Rotterdam. Ons werkgebied beslaat regio Groot-Rotterdam.  

ERA Prachthuis makelaardij is een echte familieorganisatie waarin samengewerkt wordt met zowel familie als met vrienden. Mede door deze samenwerkingen kunnen wij de klant op meerdere fronten bedienen. Een kleine greep uit onze diensten zijn dan ook niet alleen de aan- en/of verkoop van een woning maar ook het taxeren (gevalideerd), ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheer en onderhoud van uw woning.

Wat betekent dit voor u?

Middels onze brede dienstverlening onderscheiden wij ons van elk andere makelaar. Het leuke aan onze vak is om samen met u, de klant, de “emotionele” verkoop en/of aankoop van een woning te mogen begeleiden. Wij begeleiden u hierin dan ook van a tot en met z. Met meer service en diensten dan welk ander makelaardij dan ook.

Bij de verkoop van uw woning draait het ons om een fijne samenwerking met optimale communicatie tussen u en ons als opdrachtnemer. Hierbij hebben wij als doelstelling om een optimale verkooprijs te realiseren, een zo kort mogelijke verkooptijd te bewerkstelligen en uiteraard u bij de verkoop van uw woning volledig te ontzorgen.

De ver- en aankoop van uw prachthuis, van start tot eind geregeld.

illustratie