Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Meinsstraat 66, Nijkerk
30 augustus 2013

Ik was tevreden.

Koper van een woning , Stavorenstraat 9, Amersfoort
14 augustus 2013

Snel ! Goede info! Duidelijk

Koper van een woning , Citroenvlinder 12, Nijkerk
20 juli 2013

De openheid en het spreken uit (eigen) ervaring van de makelaar heb ik als prettig ervaren waardoor ik snel tot het besluit van kopen ben gekomen.

Koper van een woning , Clarapolder 19, Amersfoort
22 juni 2013

Koper van een woning , Sparreboomstraat 40, Nijkerk
12 juni 2013

Verkoper van een woning , Valeriaan 20, Nijkerk
5 juni 2013

perfecte service en aandacht, zeer attente dienstverlening met gevoel voor de mens en de markt.

Koper van een woning , Galjoen 126, Nijkerk
3 juni 2013

Verkoper van een woning , Wikke 31, Nijkerk
2 juni 2013

Alles is perfect verlopen, op een zeer positieve manier. De begeleiding was van begin tot en met het tekenen van het koopcontract bij de notaris (hierbij was makelaar dhr. Zijlstra zelfs aanwezig) uitstekend.

Verkoper van een woning , Valkenhof 69, Nijkerk
1 juni 2013

Bedaqnkt Joost, prima werk geleverd!!

Verkoper van een woning , De Ruyterstraat 26, Nijkerk
14 mei 2013

Niets dan complimenten!

Koper van een woning , Van Goghlaan 6, Nijkerk
26 april 2013

Koper van een woning , Ruysdaellaan 65, Nijkerk
23 april 2013

Koper van een woning , Wikke 31, Nijkerk
23 april 2013

In het algemeen een zeer goede begeleiding en goede uitleg en antwoorden op de vragen die we hadden

Verkoper van een woning , Van Oldenbarneveltstraat 533, Nijkerk
17 april 2013

Mijn ERA-makelaar heet Joost Zijlstra, vestiging Nijkerk. Ik ben erg blij en tevreden met de manier waarop Joost mijn huis heeft verkocht. Vanaf het begin was hij zowel realistisch als optimistisch en heeft me goed geadviseerd over de vraagprijs, het wel of niet aanpassen van die prijs en de presentatie van de woning. Tijdens het hele verkooptraject heeft hij telkens contact met me gehouden, ook al waren er geen bezichtingen. Ook de afronding van de verkoop ging erg prettig.

Koper van een woning , Bijkerkstraat 27, Nijkerk
15 maart 2013

Verkoper van een woning , Valkenhof 69, Nijkerk
13 maart 2013

Koper van een woning , Bentinckstraat 17, Nijkerk
16 februari 2013

Verkoper van een woning , Kostverloren 33, Nijkerk
30 januari 2013

Koper van een woning , Willem van Harselaarlaan 26, Nijkerk
20 januari 2013

De woningbrochure is compleet alles staat erin ook een plattegrond dat hebben sommige makelaars niet dit vind ik een voordeel. De kwaliteit van de bezichtiging vond ik ook goed ze nemen de tijd voor je en je kan ze alles vragen en er komt een duidelijk antwoord. De bereikbaarheid heb ik ook zeker niks negatiefs over te zeggen is helemaal in orde en de open huizen route net zo het voordeel daarvan is dat je dan de verkopende partij persoonlijk spreekt ze weten natuurlijk alles ver het huis en is zeker allemaal goed geregeld.

Koper van een woning , Beekmansgoed 22, Nijkerk
12 januari 2013

De kontakten zijn goed geweest. Er is snel gereageerd op vragen. De onderhandelingen zijn via mijn makelaar verlopen.