Logo
illustratie

Wanneer een taxatierapport?

Een taxatierapport heeft u nodig als u een hypotheek af wilt sluiten of als er sprake is van fiscale regelingen.
Banken stellen steeds hogere eisen wat ertoe geleid heeft dat er zeer strenge eisen worden gesteld aan taxatierapporten. Onze makelaars zijn zowel gecertificeerd voor woningtaxaties als voor bedrijfstaxaties. Zij mogen dus ook taxaties doen van bedrijfsmatig onroerend goed o.a. winkels, kantoren, bedrijfshallen en beleggingspanden.

NWWI

Onze makelaars volgen nauwgezet de richtlijnen van het NWWI. Zo weet u zeker dat u over een betrouwbaar en realistisch taxatierapport beschikt. Dat is belangrijk, want financiële instellingen hechten waarde aan de kwaliteit en juistheid van taxatierapporten. Een aantal van hen stelt een dergelijk rapport inmiddels ook voor niet-NHG-financieringen verplicht.

Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Het garandeert objectieve en betrouwbare woningtaxaties, die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 25 januari 2020
illustratie
Dit is het gemiddelde van 320 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

U wenst een taxatierapport?

Vul hier uw gegevens in

Privacyverklaring