Logo
illustratie

Gerrit Willemsen

foto

 

Hoi, ik ben Gerrit Willemsen, ik ben getrouwd en wij hebben samen 3 kinderen gekregen. Makelaar-/taxateur zijn, dat is mijn ding. Zowel voor zowel woningen als bedrijven. In 2001 ben ik het vak ingerold en ben ik bij Henk Snel in Leusden gaan werken als makelaar. In september 2003 ben ik mede-eigenaar geworden van Snel ERA makelaars en in 2008 zijn we gezamenlijk overeengekomen dat ik het hele kantoor kon overnemen.

In mijn vrije tijd mag ik graag mountainbiken in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, maar ook ben ik te vinden in de polders van Eemland waarin je een mooi wijds uitzicht hebt en veel vogels en ander wild kunt zien.
Daarnaast mag ik graag lezen, veel vakliteratuur, om lekker bezig te zijn met mijn vak. Het mooiste vak wat er bestaat!

Kay Koelewijn

foto

 

Hoi, ik ben Kay, register makelaar taxateur en zelfstandig makelaar bij Snel ERA makelaars. Bij Snel ERA makelaars ben ik verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen in Bunschoten-Spakenburg. Nadat ik mijn opleiding Bouwkunde afrondde, ging ik op zoek naar een andere studie. Ik kwam bij de opleiding voor de makelaardij terecht en doe het vak inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier.

Bezoek via deze link de makelaars website van Kay

Tim Overeem

foto

 

Ik ben Tim, kandidaat register makelaar taxateur en zelfstandig makelaar bij Snel ERA makelaars. Bij Snel ERA makelaars ben ik verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen in Amersfoort en dan met name in de wijken Nieuwland, Schothorst, Zielhorst, Kattenbroek, Hoogland en het Soesterkwartier.

Waarom ik de makelaardij zo leuk vind? Als makelaar speel je een belangrijke rol in het leven van je klant. Een huis kopen en verkopen is een grote, en vaak ook een emotionele stap. Ik vind het onwijs leuk om mensen hierin te begeleiden. Gaan voor het beste resultaat en de klant volledig ontzorgen. Wanneer opdrachtgevers met een lach de deur uit gaan, kan mijn dag niet meer stuk!

Bezoek via deze link de makelaarswebsite van Tim

Helianne Willemsen

foto

 

Hi, ik ben Helianne. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Snel ERA Makelaars. Mijn functie is Kandidaat Makelaar, je kunt mij dus tegenkomen tijdens een bezichtiging, aankoopbezichtiging of verkoopgesprek. Veel contact met mensen, woningen bezichtigen, onderhandelingen voeren en uiteindelijk de deal namens mijn klanten sluiten. Heel leuk en gevarieerd werk.
In mijn dagelijks leven ben ik getrouwd met Chiel, speel ik graag een potje tennis en spreek ik graag af met vrienden voor een hapje en drankje.

Henk Valk

foto

 

Hoi, ik ben Henk Valk, gecertificeerd makelaar taxateur en werkzaam voor Snel ERA Makelaars. Als 16 jarige jongen ging ik na de LTS in het aannemersbedrijf van mijn vader aan de slag, na het behalen van mijn aannemersdiploma`s ben ik daar 20 jaar werkzaam geweest. Na deze zeer leerzame tijd ben ik mijn nieuwe droom na gaan jagen om makelaar te worden. In 2003 haalde ik na 1 jaar zeer intensive studie mijn makelaars diploma en een jaar later werd ik beëdigd als NVM-makelaar/taxateur. Na 12 jaar als makelaar in loondienst gewerkt te hebben ben ik nu zelfstandig makelaar bij Snel Era Makelaars. Ik werk in de gehele regio met als specialisatie Woudenberg, Scherpenzeel, Ede en Veenendaal. Mijn achtergrond als bouwkundige geeft mij elke dag nog het gemak de woningen en de verbouwingsmogelijkheid met andere ogen te kunnen beoordelen.

Bezoek via deze link de makelaarswebsite van Henk

Willemijn Willemsen

foto

 

Hoi, ik ben Willemijn Willemsen, 22 jaar en werk ondertussen al 4,5 jaar bij Snel ERA Makelaars.
In 2012 heb ik mijn HAVO-diploma behaald en ben hier toen binnengerold. In de afgelopen jaren heb ik een opleiding tot assistent makelaar en interieurstyliste afgerond.
Binnen het kantoor heb ik een hele afwisselende functie, ik doe veel met marketing en maak ook veel foto’s/filmpjes van woningen. Dit maakt mijn dag elke keer weer anders!

Willy Blom

foto

 

Ik ben Willy, ik ben geboren en getogen in de gemeente Leusden. Ik werk bij Snel ERA makelaars als binnendienst medewerkster. Voordat ik bij de makelaar kwam ben ik werkzaam geweest bij een notariskantoor en in de financiële dienstverlening. Bij Snel era makelaars verzorg ik samen met mijn collega s administratieve afwikkeling in de back-office als ondersteuning van de makelaars. Mijn werk bestaat uit zeer uiteenlopende administratieve en informatieve diensten binnen de makelaardij. De gevarieerde, service gerichte werkzaamheden en de omgang met mensen vind ik erg leuk.
Mijn vrije tijd vul ik graag in met het schilderen en boetseren van portretten, wandeltochten, lezen en theaterbezoeken.

Nicole Steenwijk

foto

 

 

Christa Hooft

foto

 

 

Ons verhaal

Voor de meeste mensen is een woning kopen of verkopen een grote stap in hun leven. Dat maakt de makelaardij ook zo’n mooi vak. Daarom gaan we er elke dag voor. Voor de beste prijs, de beste match, de beste samenwerking. En natuurlijk voor blije klanten.

Wij nemen ons werk serieus. We begrijpen hoe belangrijk je woning voor je is. Het proces van verkoop of aankoop kan gepaard gaan met vragen en twijfels. Wij bieden je ondersteuning en inzicht. We zijn er om je droom waar te maken én teleurstellingen te voorkomen. We vertellen over de plussen en de minnen. We kijken met je naar de woning en de locatie. Naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. We kennen de markt en de regio.

Wij geloven dat ons netwerk, onze marketingtools, onze manier van denken en persoonlijke werkwijze opvalt. We geven je helderheid. Zonder franje. Geen kleine lettertjes, geen gouden bergen. Geen valse verwachtingen. Open kaart.

Eigen aanpak
Wij doen het graag nét even anders. Daarom leveren wij een online bezichtigingsmogelijkheid in de vorm van een zelfgemaakte, unieke video. Daarnaast benutten we de mogelijkheden van social media ten volle en zorgen we dat offline en online marketing goed op elkaar afgestemd zijn.

Groot netwerk
Wij zijn aangesloten bij NVM en ERA. ERA is een formule die wereldwijd actief is. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland.

Persoonlijk contact
Ook – of misschien wel juist – in dit moderne, digitale tijdperk hebben mensen behoefte aan persoonlijk contact. Daarom zijn we altijd goed bereikbaar. Je kan ons kantoor bellen, mailen en whatsappen. Ook in het weekend. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 25 januari 2020
illustratie
Dit is het gemiddelde van 320 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een afspraak maken?

Vul dan hier uw contactgegevens in.

Privacyverklaring