Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Jan David Zocherstraat 74, IJsselstein
27 april 2022

Top makelaar! Rob Polderman heeft ons goed rond geleid en uitleg gegeven. Ook de snelheid van het koopproces was uitstekend.

Verkoper van een woning , Lopikerweg oost 29
26 april 2022

Aarendonk makelaardij werkt met een leuk, goed op elkaar ingespeeld team met ieder zijn/haar specialiteit. Er wordt goed gecommuniceerd en veel aandacht aan de verkoop van je woning en jou als persoon geschonken. Zo worden er lokaal flyers uitgedeeld, komt er een mooi groot bord in de tuin, wordt er een eigen website gemaakt, en komt er speciaal iemand naar je woning om adviezen te geven om je woning zo mooi mogelijk te laten fotograferen. Er wordt een professioneel bedrijf ingeschakeld om de foto's en video's te maken. Aan de kijkers wordt veel aandacht besteed. Waar veel verkopende makelaars zich er gemakkelijk vanaf weten te maken door in de huiskamer te blijven staan bij de bezichtiging, geeft Rob Polderman duidelijke uitleg over de woning en eventuele potenties. Wij zijn zeer tevreden en ik raad deze makelaar iedereen aan.

Verkoper van een woning , Sterkenburg 31
23 april 2022

Wij zijn zeer tevreden met onze keuze kwa makelaar. Alles werd ons heel duidelijk uitgelegd en we hebben ook heel fijn met het hele team zowel styling als de administratie een fijne samenwerking gehad niks was het team teveel. Wij zijn tevreden verkopers van onze woning.

Verkoper van een woning , Hogebiezen 19
17 april 2022

Prima begeleiding gehad bij de verkoop van onze woning. Korte communicatielijnen. Door de hectiek soms wat tijdgebrek. Zeer tevreden met het resultaat

Verkoper van een woning , Minkeloos 51
15 april 2022

Grondig, snel en accuraat. Goede voorbereiding en adviezen voor een gedegen verkoop. Foto's, video, website en overige documentatie was perfect. Rob en zijn team zijn altijd bereikbaar en zeer prettig om mee te werken. Kortom een feilloze ervaring.

Verkoper van een woning , Jerry Bockstraat 20
2 april 2022

Aarendonk ERA Makelaars heeft de verkoop van onze woning zeer goed en deskundig begeleid. Het is een zeer prettig en knus kantoor, waar je geen nummer bent en waar je altijd terecht kunt met je vragen. Presentatie is tiptop verzorgd met zeer treffende teksten, strakke foto's, 360 graden-plaatjes en een video. De bezichtigingen zijn uitstekend begeleid door Rob en Femke, die beiden erg vertrouwd en gemoedelijk overkomen. Absoluut niet opdringerig, maar zij weten echt goed hoe je een woning moet verkopen. Complimenten!

Verkoper van een woning , Jeroen Boschlaan 13
26 maart 2022

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Begeleiden het hele proces van A tot Z en geven goed advies. Zijn erg betrokken en behulpzaam. Bedankt voor jullie fantastische service, ik beveel jullie van harte aan!

Verkoper van een woning , Aalbersestraat 15
15 maart 2022

Aarendonk Era Makelaardij heeft mij uitstekend begeleid in de aankoop en verkoop van de huizen. Ze zijn zeer professioneel betrokken bij de processen, houdt vinger aan de pols en spit grondig in de materie voor een uiteindelijk glansrijk resultaat: de koopovereenkomsten. Ik werd goed en accuraat op de hoogte gehouden van de stand van zaken, ontwikkelingen en acties en voelde me echt ontzorgt in het verloop. Betrouwbaar en oprecht betrokken als mens en makelaar. Het team is vriendelijk en gastvrij, het was een feestje om bij hen op kantoor te komen.

Verkoper van een woning , Kapelleboom 11
14 maart 2022

Bas heeft mij super geholpen. Hij kende de omgeving waardoor ik weinig hoefde uit te leggen over waar ik naar op zoek was. Het hele proces verliep snel en soepel. Bas is een echte topper!

Verkoper van een woning , Lopikerweg oost 182
12 maart 2022

Heel fijne menselijke mensen bij Aarendonk. Denken mee, zijn bereikbaar, enorm goede service. Fijn klein team, je bent zeker geen nummer! Alle hulp die je kunt gebruiken en nodig hebt. Zakelijk als dat nodig is. Alle capaciteiten die je van een makelaar verwacht. Ik kan iedereen deze makelaardij aanraden. Of het nu gaat over de makelaars of de ondersteunende mensen: Dikke 10!

Verkoper van een woning , Oortjesburg 36
4 maart 2022

We hebben zo'n fijn en goed contact gehad. We bleven op de hoogte gehouden worden, steeds na de bezichtigingen werden we even gebeld hoe de reacties waren, heel fijn ! De fotograaf was erg goed en de styliste heeft ons goeie tips gegeven, zo'n mooie service van deze makelaar, top! Tussendoor ook een heel leuk en goed contact gehad, steeds vriendelijk na onze vele vragen, kortom een makelaardij met meedenkende, meelevende en erg vriendelijk mensen. Rob, een makelaar met liefde voor zijn vak, dat hebben we aan alles gemerkt!!! Deze makelaardij krijgt van ons een 10 !!

Koper van een woning , Oortjesburg 36, Nieuwegein
3 maart 2022

Ben erg blij met deze makelaar had het niet beter kunnen treffen. De eerste keer in m’n eentje een huis gekocht en hij heeft me goed bijgestaan

Koper van een woning , Adriaanstraat 30 a, Utrecht
5 februari 2022

Het was erg prettig om deze woning te bezichtigen en vervolgens ook contact te hebben met Rob als verkoopmakelaar. We hebben ons geen moment bezwaard gevoeld om onze vragen bij hem te stellen en hij heeft ons steeds vriendelijk te woord gestaan en gedurende het proces goed geholpen. Tijdens de bezichtiging, het biedingsproces en de ondertekening hebben wij alles kunnen vragen en heeft hij daar ruim de tijd voor genomen.

Verkoper van een woning , Adriaanstraat 30 a
4 februari 2022

Het contact met Rob Polderman is zeer vriendelijk en professioneel. Duidelijke deskundige begeleiding in alle stappen. Van begin tot eind. Ook savonds staat Rob voor je klaar. Een echte aanrader!!

Verkoper van een woning , Batuwseweg 14
24 januari 2022

Het contact met de makelaar Rob Polderman verliep heel erg goed. Rob is heel erg vriendelijk en leeft met je mee. Hij is met een paar bezichtigingen mee geweest en hij besteed meer dan voldoende tijd en energie om tot resultaat te komen. Je merkt dat hij heel veel ervaring heeft in zijn vak en dat maakt dat je op deze manier de juiste woning kunt vinden die bij je past én aan te kopen.

Koper van een woning , Boedapestlaan 171, IJsselstein
23 januari 2022

Verkoper van een woning , Verlaat 50
6 januari 2022

Wij zijn enorm goed geholpen, kregen alle aandacht van elk medewerker! Top service, hebben veel kennis en werken doelgericht. Ze weten wat ze doen en waarvoor. Hier verder echt geen verbeterpunten in. We hebben bij de derde bezichtiging al een woning gekocht, vandaar de dikke 10. Onze grote dank aan alle medewerkers van Aarendonk ERA Makelaardij! Zéér zekere aanrader!

Verkoper van een woning ,
4 januari 2022

Bas heeft ons voortreffelijk geholpen bij de verkoop van ons huis. Met in zijn spoor de daarbij benodigde andere hulptroepen van of via het kantoor. Hij was betrokken en enthousiast. En begeleidde ons duidelijk en met kennis van zaken. Bovendien was hij toegankelijk en bereikbaar. Uiteindelijk konden we genieten van een mooi resultaat.

Verkoper van een woning ,
4 januari 2022

Wij hadden gelijk een klik met de medewerkers bij Era makelaardij. Vol enthousiasme en energie hebben ze onze woning verkocht. Geen vraag was hun te gek en werd ook direct opgelost. Fijn team om mee samen te mogen werken.

Verkoper van een woning , Benschopperstraat 10 D
1 januari 2022

Service en begeleiding was top! Je kan met al je vragen terecht. Heel proactief. Heel oplossingsgericht. Er was veel enthousiasme en aandacht. Positive maar realistische instelling. Resultaat boven verwachting.