Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Hoepelmaker 5, IJsselstein
24 november 2021

Aarendonk heeft ons perfect geholpen! In dit bedrijf werken mensen die echt houden van hun werk en dat is te merken! Het team werkt snel en doet haar best om je met alles op de hoogte te houden. Ze hebben mijn zorgen weg genomen en hebben ons heel fijn geholpen!

Verkoper van een woning , Kapelsepad 8
30 oktober 2021

Rob en Bas van Aarendonk ERA makelaardij uit IJsselstein hebben mij fantastisch geholpen om mijn huis snel en tegen een geweldige prijs te verkopen. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.

Verkoper van een woning , Zwanenkamp 1221
20 oktober 2021

Wij zijn/waren starters, die op zoek waren naar een hoek/rijtjes woning in de gemeente Maarssen. Na een rits negatief gestemde makelaars te hebben gesproken, was het verfrissend en bemoedigend om Bas tegen te komen. Het is hem, in deze interessante markt, door zijn doorpakkendheid, marktkennis & ervaring, gelukt om een woning te vinden die perfect is voor ons. Zonder hem hadden wij deze woning nooit kunnen kopen. Tijdens de bezichtigingen waren zijn inzichten (en die van zijn collega Rob) waardevol. Ze lieten zichzelf en ons, niet gek maken. Er kon telkens snel worden geschakeld, en het was makkelijk communiceren met beide heren. Daarnaast bleken de vele tips die we hebben ontvangen, erg waardevol tijdens het plannen van de verbouwing van het nieuwe huis. Het is de bedoeling dat we heel lang in deze woning gaan wonen. Echter, als we de staatsloterij winnen, bel ik de heren zeker weer op voor de verkoop van deze woning & aankoop van een landgoed.

Verkoper van een woning , Krugerstraat 21
20 oktober 2021

Rob is een makelaar met passie voor zijn vak. Aankoop of verkoop, hij weet snel te schakelen en kent de markt goed. Zoek je een eerlijke makelaar met de gun factor, dan is Rob degene die je zoekt.

Verkoper van een woning , Belgradostraat 46
18 september 2021

Rob en zijn collega's hebben me met hun kennis ontzettend goed geholpen met de verkoop van mijn huis. De verkoop is ook heel goed verlopen en we zijn blij met de verkoopprijs. Bedankt voor alles Rob en collega's.

Verkoper van een woning , Betuwe 78
14 september 2021

Zeer tevreden: deskundig, professioneel, korte lijntjes, laagdrempelig contact met fantastisch verkoopresultaat. We zouden Aarendonk bij iedereen in de omgeving Utrecht/Nieuwegein/IJsselstein aanbevelen.

Verkoper van een woning , Kaasmakerlaan 10
2 september 2021

Wij hadden Bas de Vreeze als aankoopmakelaar Bas is open en toegankelijk. Hij was altijd goed bereikbaar, wat zeker belangrijk was bij deadlines van inschrijvingen. Communicatie met Bas hebben wij als prettig ervaren, waarbij hij ook echt tijd voor je neemt. Bas is positief ingesteld. Ook bij teleurstellingen (net niet de hoogste bieder) bleef Bas positief. Ook voor makelaars is de huidige markt een lastige, waarbij onderhandeling niet mogelijk is. Dit hebben we dus minder goed kunnen beoordelen. Bas is deskundig en heeft oog voor detail. Hij wees ons hier dan ook op. Wij hebben bij Bas altijd een oprecht gevoel gehad en raden hem dan ook zeker aan.

Verkoper van een woning , Lingedijk 99 a
21 augustus 2021

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Bas bij de aankoop van ons huis. Als starters op de woningmarkt in deze bizarre woningmarkt konden we wel wat ondersteuning gebruiken en Bas was hierin echt onze steun en toeverlaat. Hij heeft meermaals zijn agenda omgegooid om ons last-minute bij te staan bij een bezichtiging. Bovendien heeft hij stevig onderhandeld de prijs, ook niet verkeerd ;) Overigens heeft ook Rob en de rest van het team op kantoor ons goed bijgestaan waar nodig, als er bijvoorbeeld snel geschakeld moest worden en Bas er even niet was. Dus wil je een kundige maar vooral ook gezellige makelaar, die daadwerkelijk een huis voor je regelt, dan raad ik ERA Aarendonk van harte aan!

Verkoper van een woning , Eiteren 6
20 augustus 2021

We zijn begeleid door Rob Polderman. Rustig en zeer kundige makelaar. Goede afspraken gemaakt over de te volgen taktiek, die inderdaad ook goed uitpakten. Rob heeft zich het huis goed eigen gemaakt en kon daardoor de bezichtigingen optimaal begeleiden.

Verkoper van een woning , Vondellaan 16
18 augustus 2021

Dankzij Aarendonk makelaardij hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! In deze bizarre huizenmarkt hadden wij het zonder de deskundigheid van Bas niet gered. Wij zijn blij met onze keuze om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Koper van een woning , Eiteren 6, IJsselstein
13 augustus 2021

Verkoper van een woning , Statensingel 10
29 juni 2021

Het verkoop traject is voorspoedig verlopen. De communicatie en begeleiding was goed en duidelijk. In het bijzonder fijn; - Er is bijzonder fijn meegedacht in het termijn waarop bieders een eindbod konden uitbrengen. Dit termijn is verlengd zodat mensen gevoelsmatig niet een overhaast besluit hoefde te nemen - De binnendienst had aandacht voor het her-plannen van bezichtigen die op de dag zelf werden afgebeld. Wij kunnen kantoor Aarendonk ERA van harte aanbevelen.

Verkoper van een woning , Helsloitstraat 17
11 juni 2021

Ik had nog niet echt persoonlijk ervaring met makelaars. Maar moet zeggen dat Aarendonk erg behulpzaam was. Als een probleempje was dachten ze met je mee. En voor het andere huis ben ik ook bij geholpen. Ik had er een goed gevoel over en dat is voor mij erg belangrijk.

Verkoper van een woning , Duizendblad 7
8 juni 2021

contact makelaar was in alle opzichten goed verkoop van huis naar wens verkocht vragen naar wens kregen wij antwoord kortom zeer tevreden

Koper van een woning , Sperwerlaan 24, Nieuwegein
1 juni 2021

Vreemd was dat in de brochure veel informatie over Ijsselstein stond, terwijl het huis in Nieuwegein staat

Verkoper van een woning , Sperwerlaan 24
1 juni 2021

Het contact was op alle fronten aardig , goed , en professioneel. Veel steun aan de medewerkers achter de schermen gehad. Het inzicht van Rob Polderman was super sterk,wat het resultaat boven mijn verwachting bracht!!! Ook de foto's van de woning waren zo mooi, dat er veel kijkers geïnteresseerd waren. Het liep storm,wat de verkoop natuurlijk ten goede kwam.

Koper van een woning , Ruimtevaartbaan 3, IJsselstein
26 mei 2021

Wij zijn door de woning gelopen met onze aankoopmakelaar. Bas is een prettige en vriendelijke makelaar die ook kundige informatie heeft gegeven aan onze aankoopmakelaar.

Verkoper van een woning , Burgemeester van Tuyllkade 76 bis
26 mei 2021

Het contact verliep zeer plezierig. De makelaar was erg professioneel en hield goed contact. Kortom korte lijnen waardoor we snel konden schakelen. De transactie was tot stand gekomen voordat ik het me goed en wel realiseerde.

Verkoper van een woning , Vincent van Goghlaan 4
20 mei 2021

Na de verkoop van ons huis en de prettige en deskundige samenwerking met Aarendonk ERA makelaardij hebben we gevraagd of deze ook onze aankoopmakelaar wilde zijn. Aarendonk ERA makelaardij als aankoop makelaar in de huidige overspannen huizenmarkt is van absolute meerwaarde gebleken. Wij kunnen Aarendonk ERA makelaardij dan ook van harte aanbevelen.

Verkoper van een woning , Kuyperstraat 4
14 mei 2021

Dit is de tweede keer dat we in zee gaan met Rob Polderman (Aarendonk Makelaar). Ook deze keer werden we uitstekend geholpen. We kregen goede begeleiding en het huis was snel verkocht. Hij maakt zijn beloften waar en heeft uitstende kennis van zijn vakgebied. Team Aarendonk kan ik zeker aanbevelen...ook als aankoopmakelaar.