Logo
illustratie

Over Ons

Door de jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant (vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Breda), weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt.

De vraag naar een traditioneel verkoopproces wordt steeds kleiner. De vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter waarbij vaste tarieven zeer wenselijk worden.

Als antwoord op deze verandering hebben wij een nieuw makelaarsmodel geïntroduceerd. Met Easie by ERA vb&t stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, maken wij de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je als onze opdrachtgever precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld, voor de aankoop van jouw woning hebben wij 2 pakketten opgesteld, met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen.

Informatie?

foto

Wil je concretere informatie over de huizenmarkt in Eindhoven, Helmond, Den Bosch of Breda of kennis maken met onze makelaars? Onze makelaars staan je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan op een van onze kantoren, of bij jou thuis. In onderling overleg, zijn er ook buiten de reguliere openingstijden mogelijkheden voor een afspraak. 

De tevredenheid van onze klanten hangt af van het voldoen aan de verwachtingen. Wij zullen in de beginfase dan ook alle verwachtingen vanuit jou als opdrachtgever en vanuit ons kenbaar maken om zo tot een prachtig resultaat te komen voor beide partijen. Onze klantbeoordelingen bevestigen dit!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 196 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring