Logo

Feenstra ERA Makelaars

Staat u aan de vooravond van een verandering in uw leven? Of misschien zit u er al middenin? Als bij die verandering een verhuizing komt kijken, dan moet er veel geregeld worden. Veel zult u zelf kunnen doen, maar een aantal zaken besteedt u uit. Zoals de verkoop van uw huis en de aankoop van uw volgende huis. Feenstra ERA Makelaars Haren maken al meer dan 20 jaar deel uit van het (inter)nationaal ERA netwerk van kwaliteitsmakelaars. Verhuist u naar een andere plaats? Grote kans dat een ERA-makelaar u daar ook wegwijs kan maken en u sneller kan helpen aan een nieuw thuis.

Een makelaar schakelt u daarbij in voor

Gemak: U heeft genoeg aan uw hoofd. Een makelaar heeft als kerntaak zich bezig te houden met verkopers en kopers van huizen. Expertise, gekoppeld aan een netwerk van geïnteresseerde consumenten, zorgen ervoor dat een makelaar zeer doelgericht en effectief namens u kan optreden. 

Tijd: U kunt uw tijd maar één keer besteden. Het verkopen van uw huis is een extra project bovenop alle dingen die u normaliter doet. U moet er tijd voor vrijmaken.

Werkgebied en openingstijden

Wij zijn actief in Haren, Groningen, Eelde, Assen, Onnen, Glimmen en de kop van Drenthe

Kies voor een professional in makelaardij, hypotheken en verzekeringen!

U bent van harte welkom bij ons op kantoor van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 115 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag, wilt uw huis verkopen of wenst u eerst een gratis waardebepaling?

Privacyverklaring