A9 ERA Makelaars
STERK DOOR SERVICE!
Logo

A9 ERA Makelaars als uw verkoopmakelaar voor een uitgekiende en effectieve verkoopstrategie

Bij ons draait het om u! En om een optimaal verkoopresultaat. U zoekt een oplossing voor uw woon-/verhuiswensen. Wij bieden u met een goed plan van aanpak dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Dit is in uw belang en dat doet u samen met A9 ERA Makelaars. Wij bieden u onze expertise van jarenlange ervaring met het verkopen van woningen voor consumenten. U krijgt maatwerk geboden, want immers is geen verkoop hetzelfde en heeft ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met zijn specifieke kenmerken. Door onze jarenlange ervaring in met name de regio Zuid-Kennemerland (o.a. Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Bentveld, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, Vogelenzang, Bennebroek, IJmuiden en Velsen), maar ook in de Haarlemmermeer (o.a. Hoofddorp, Vijfhuizen, Lijnden, Badhoevedorp, Beinsdorp, Lisserbroek en Nieuw-Vennep) en de Bollenstreek (Hillegom, Lisse en Sassenheim), kunnen wij u optimaal adviseren over de beste verkoopstrategie en bepalen we samen met u de reële verkoopprijs.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en verzorgen voor u het complete verkoopproces. Ook na afronding van een succesvolle verkoop van uw huis staan wij graag weer voor u klaar. Onze dienstverlening eindigt niet na de overdracht bij de notaris. Mocht u na afloop nog vragen hebben dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

A9 ERA Makelaars is er voor uw belang

Wij zijn er voor u! Om een optimaal verkoopresultaat te garanderen bieden wij u een klein doch hecht makelaarsteam voor persoonlijke aandacht, korte lijnen, een vast aanspreekpunt. U wordt nauw betrokken bij het verkooptraject van uw woning. Dit is in uw belang en is continuïteit van het verkoopproces is zo gewaarborgd.

Deskundigheid verzekerd

A9 ERA Makelaars is aangesloten bij de NVM en ERA. Wij bieden u de voordelen van de kwaliteitswaarborg waar de NVM voor staat en extra marketing exposure voor uw woning via ERA. Tevens hebben ERA makelaars toegang tot hun brede netwerk (niet alleen regionaal maar ook landelijk) en bereikt u als verkoper meer potentiële kopers en heeft u als koper eerder toegang tot het nieuwste aanbod.

Wij zijn tevens  VastgoedCert gecertificeerd. Kwaliteit gewaarborgd!

Wij bieden u effectieve promotie van uw woning

Bij de verkoop van uw huis draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier zorg en aandacht aan. U krijgt de beste exposure: een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf, de beste vermelding op internet, o.a. op www.funda.nl, www.era.nl, www.jaap.nl, www.huislijn.nl en op onze eigen website www.a9makelaars.nl, tevens worden er 360° foto’s gemaakt en worden plattegronden van uw huis (in 2- en 3D)aangemaakt, bieden wij u een etalagepresentatie, flyers, herkenbare ERA borden, socialmedia, emailmarketing en overige mediapromotie. Dankzij inzet van unieke ERA producten en onze strategische online aanpak komt uw woning onder de aandacht bij een grote doelgroep.

Heldere communicatie-transparantie

U bent benieuwd over de ontwikkelingen omtrent uw huis en wilt regelmatig op de hoogte worden gehouden door uw makelaar. Wij bieden u frequente en transparante communicatie tijdens het gehele verkooptraject (o.a. door regelmatig contact, inlog mogelijkheden en toesturen van statistieken).

Wij staan praktisch 24 uur per dag voor onze klanten klaar! Zijn wij niet op kantoor bereikbaar dan kunt u uw makelaar persoonlijk benaderen! U hoeft nimmer lang op een reactie of antwoord te wachten! Wij evalueren regelmatig met u gedurende het verkoopproces en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Wij bieden u duidelijkheid en staan voor professionaliteit en kwaliteit.

Vele opdrachtgevers gingen u voor en hebben hun tevredenheid reeds kenbaar gemaakt door online reviews/beoordelingen te schrijven. Ook daarover zijn wij transparant. Alhoewel onze gemiddelde klantbeoordeling hoog is zien wij altijd de uitdaging deze nog hoger te stellen.

Wij doen het namelijk voor u als klant! Dat doen wij graag. Dat is in uw belang!

U wilt een huis kopen of heeft een taxatierapport nodig?

U heeft uw droomhuis gevonden of bent hiernaar op zoek? Met A9 ERA Makelaars  haalt u een deskundige “aankoopmakelaar” met jarenlange ervaring in huis voor een realistisch aankoopadvies. Wij bieden u een uitgebreid netwerk, kennis en expertise. Een goede aankoopmakelaar kost u geen geld maar bespaart u juist geld! Veel kopers gingen u voor en hebben wij met plezier geholpen hun woonwensen te vervullen. Informeert u naar onze gunstige voorwaarden. Ook voor een erkend en goed taxatierapport kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dit graag en snel voor u!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 102 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wat kan A9 ERA Makelaars voor u betekenen?

Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij inventariseren graag hoe wij uw huis snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Bel ons of stuur nu een email. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst!

Privacyverklaring