Logo
illustratie

Welkom

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven.  Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Ik voel mij uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Daarbij koppel ik jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

ERA FOCUS makelaars

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

FOCUS op de regio GELDROP plus EINDHOVEN

Een makelaar is in zijn kracht in de omgeving die hij goed kent. Mijn eerste verkopen dateren van 1985. Inmiddels ben ik meer dan 2000 transacties in ervaring rijker in deze regio en er zijn weinig plekken of segmenten die geheimen voor mij hebben. Als geboren en getogen Geldroppenaar heb ik vanzelfsprekend veel affiniteit met die markt en de aanpalende plaatsen Heeze en Mierlo.

Mijn uitdaging is om iedere dag weer mensen te helpen hun woondromen waar te maken. Heeft u verhuisplannen? Laten we dan eens kennis maken. Ik ben (bijna) altijd bereikbaar via 06-28917212. Maar natuurlijk ook via e mail (robertjan@erafocus.nl) of ons vaste nummer 040-2180078.

Tot ziens.

illustratie

Meer weten?

Kennismaken of meer weten over het kopen of verkopen van een huis? Vul dan nu onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring