Logo
illustratie

Welkom

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich, maar het gevolg van veranderingen in uw leven: bijvoorbeeld vanwege een andere baan, de groei van uw gezin of juist een plotselinge beëindigen van een relatie. Ik voel mij daarbij uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Hierbij koppel ik jarenlange ervaring en een persoonlijk contact, aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service en visie.

ERA FOCUS makelaars

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons van ERA Focus makelaars bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (al onze makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

FOCUS op de regio VELDHOVEN plus EINDHOVEN

Naast een gepassioneerde en gedreven houding, is het voor een makelaar natuurlijk van wezenlijk belang dat hij goed bekend is met en in zijn markt, waarbij hij zowel zijn werkgebied als zijn klanten goed kent.  Het feit dat ik zelf geboren en getogen ben in Veldhoven en hier met mijn familie al mijn hele leven woon, verklaart mijn binding met deze mooie gemeente en de randgemeenten in De Kempen.

Daarnaast ben ik al vanaf 1992 werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds september 1993 in deze regio, nadat ik het eerste jaar ná mijn studie aan de Hogeschool Eindhoven mijn eerste werkervaring heb opgedaan in de regio Noord-Limburg. En toen ik in 1996 via mijn toenmalige werkgever in aanraking kwam met het van oorsprong Amerikaanse marketingconcept van ERA, wist ik dat hun accurate, gestructureerde en  servicegerichte manier van makelen mij op het lijf geschreven was.
Vandaar dat ik me tot op de dag van vandaag (met een kleine tussenpose van een half jaar in de crisistijd) met trots en succes al ERA-makelaar heb kunnen profileren; allereerst in loondienst, daarna als zelfstandig ‘agent’ bij een andere ERA-organisatie en nu (sinds 1 april 2017) als mede-eigenaar  van een eigentijds en vooruitstrevend kantoor met gelijkgestemden: ERA Focus makelaars.

Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging en enorme eer om mensen te helpen hun woondromen te kunnen verwezenlijken.
Heeft u verhuisplannen en bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik hierin voor u zou kunnen betekenen? Laten we dan eens nader kennis maken. Ik ben (bijna) altijd rechtstreeks bereikbaar via: 06-50419765. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: eric@erafocus.nl of contact opnemen met ons kantoor via:  040-2180078.

Hopelijk kunnen we binnenkort eens wat afspreken!

illustratie

Meer weten?

Kennismaken of meer weten over het kopen of verkopen van een huis? Vul dan nu onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring