Logo
illustratie

Welkom

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich, maar het gevolg van veranderingen in uw leven: bijvoorbeeld vanwege een andere baan, de groei van uw gezin of juist een plotselinge beëindigen van een relatie. Ik voel mij daarbij uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Hierbij koppel ik jarenlange ervaring en een persoonlijk contact, aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service en visie.

ERA FOCUS makelaars

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons van ERA Focus makelaars bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (al onze makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

FOCUS op de regio SON & BREUGEL plus EINDHOVEN

De afgelopen jaren heeft de (Son en Breugelse) woningmarkt een roerige tijd gekend. Toch is de (Son en Breugelse) woningmarkt sterker hersteld dan de meesten hadden gedacht. Redenen hiervan zijn de lage hypotheekrente, verbetering van de arbeidsmarkt en een groei van het besteedbaar inkomen. Mijns inziens zet deze trend zich verder voort en biedt het voor woningverkopers veel kansen.

Als woningmakelaar en inwoner van Son en Breugel en trotse mede eigenaar van ERA Focus makelaars, zie ik het als mijn taak om de kansen in de (Son en Breugelse) woningmarkt aan u inzichtelijk te maken. Ik heb sterke affiniteit met vastgoed en heb mede daardoor met succes en plezier mijn HBO studie Vastgoed & Makelaardij afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik woon al een tijdje in Son en Breugel en heb via mijn schoonfamilie, vrienden en sportvereniging al een respectabel netwerk opgebouwd. Ook kan ik waar nodig gebruik maken van de andere 55 ERA kantoren in heel Nederland om de match te vinden tussen verkoper en koper. 

Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een vriendelijk persoon die met toewijding en passie over zijn vak vertelt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Op werkgebied ben ik competitief ingesteld, een echte aanpakker en doorzetter. Ik heb een groot inlevingsvermogen en gebruik dit dagelijks om op één lijn te komen met mijn klanten. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden en zal me altijd volledig inzetten om een opdracht voor alle betrokkenen succesvol af te ronden. 

Mijn streven is om uw huis voor een passende prijs in de markt te zetten, optimale prijs te verkopen en binnen afzienbare tijd te verkopen.

Ik help u ook graag bij de aankoop van uw droomhuis. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is tegenwoordig vanzelfsprekend. Dit komt doordat makelaars sneller en eerder kennis hebben van het nieuwe aanbod. Ook kunnen zij zonder emotie naar het object kijken en daardoor zakelijk de onderhandelingen uitvoeren. Hierdoor bespaart u als klant veel geld! 

Ik kijk er naar uit om gezamenlijk met u de aan/verkoopmogelijkheden van de/uw woning te bespreken. Ik ben (bijna) altijd bereikbaar via 06-34191747. Maar natuurlijk ook via e mail (bas@erafocus.nl) of ons vaste nummer 040-2180078.

illustratie

Meer weten?

Kennismaken of meer weten over het kopen of verkopen van een huis? Vul dan nu onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring