Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Alexanderdonk 16
19 augustus 2022

Quinten Fortuin, onze makelaar, kan niets anders zeggen dan wat een topper! Heeft zich echt vast gebeten in het hele verkoopproces en mede daardoor is de woning verkocht.

Koper van een woning , Vendelplein 2, Haaren
12 augustus 2022

Verkoper van een woning , Vendelplein 2
12 augustus 2022

Er komt veel bij kijken als je een huis koopt en verkoopt. Zeker in deze tijd. Kees heeft al onze zorgen uit handen genomen . Na twee weken was ons huis verkocht . Zijn vrouw Claudia heeft ons huis gestyled, dit zou ik zeker laten doen als je je huis wilt verkopen. Het heeft voor ons goed daaromuitgepakt qua biedingen. Kees en claudia heel erg bedankt

Verkoper van een woning , Reinoud III-straat 4
9 augustus 2022

Ik ben zeer goed geholpen. Ik heb binnen een week vele bezichtigingen geregeld en bij de vijfde bezichtiging was het al raak. Het advies was zeer goed. Korte reactietijd.

Verkoper van een woning , Amaliastraat 31
5 augustus 2022

Onze aankoopmakelaar heeft ons vanaf het begin heel deskundig geholpen en goed geluisterd naar onze wensen. Ze heeft de tijd en moeite voor ons genomen om vele huizen te bezichtigen. Door haar advies om je zoektermen (wensen) uit te breiden, hadden we binnen een hele snelle periode ons droomhuis gevonden en met behulp van haar weten te bemachtigen. Indien je al een lange tijd op zoek bent naar je droomhuis adviseren we zeker Cathy als aankoopmakelaar in armen te nemen, dat is zij dubbel en dwars waard!

Verkoper van een woning , Muntweg 516
4 augustus 2022

Het eerste contact was zakelijk en professioneel, gouden bergen beloofd en vooral vriendelijk met goede uitleg. Al snel bleek helaas dat de makelaar zich niet aan afspraken kon houden. Hij kwam op de verkeerde dag en tijd aan huis, uitte beschuldigingen dat wij/ik het huis op het nachtslot hadden gedaan waar zij geen sleutel van hadden(ik had styling erbij gekocht en toestemming gegeven op een dinsdag dat ze het huis konden komen stylen), ze waren er toen op maandag avond, flink druk zetten ze dat wij de deur verkeerd afgesloten hadden en zij geen sleutel hadden en pas toen we benoemde dat we het konden aantonen middels opgenomen camera beelden, kwamen er geen verontschuldigingen van het stampij maken om 22uur op de verkeerde dag. De makelaar ging onprofessioneel te werk, nog een voorbeeld: hij ging bij de buren het nummer van mijn ex te vragen wanneer ik niet gauw genoeg de telefoon op nam, terwijl hier geen reden voor was aangezien ik duidelijk verteld heb wanneer ik te bereiken was en hij de verkeerde dagen in z'n hoofd had zitten en zonder overleg verwacht dat ik dan paraat sta, terwijl ik bij de intake benoemd heb dat mijn baan het niet toelaat een mobiele telefoon te gebruiken in het gebouw. Ook de bezichtigingsdagen verliepen anders dan afgesproken. Op woensdag zou de poets ploeg komen en op donderdag de eerste bezichtiging. Op dinsdag avond al bezichtigingen ingepland zonder overleg dat het huis nog niet helemaal op top is. Samenvatting: ja het huis is verkocht voor een prima prijs, maar uiteindelijk heb ik overal zelf achteraan moeten zitten en strijd gehad omdat hij zich zoals bovenstaande voorbeelden gedroeg. Werkelijk onprofessioneel en ik hoop nooit meer een huis te hoeven verkopen en dan zo'n ervaring te krijgen. Mocht u nog meer voorbeelden willen van alles waarbij de makelaar zich niet aan z'n afspraken gehouden heeft kunt u contact met me opnemen voor verdere details.

Verkoper van een woning , Waterviolier 114
2 augustus 2022

Wij zijn heel erg goed geholpen met de verkoop van onze woning. Goede communicatie en fijne samenwerking!

Verkoper van een woning , Ploeg 3
26 juli 2022

Prima contract en contact met de makelaar. Komt afspraken na en begeleidt zowel potentiƫle kopers als verkoper op een duidelijke, rustige manier.

Verkoper van een woning , Waterviolier 114
24 juli 2022

Heel erg goed geholpen door ERA Content + Makelaars. Al onze zorgen zijn uit handen genomen en ons huis is heel snel verkocht.

Verkoper van een woning , Argusvlinder 83
21 juli 2022

We zijn heel tevreden over deze makelaar, het was een prettig contact en we zijn goed door hem geinformeerd. Hij heeft de markt goed ingeschat waardoor we snel konden verkopen. Op basis van de appartementen die al in de verkoop waren is er in overleg met ons een vraagprijs afgesproken en dat heeft gewerkt!

Verkoper van een woning , Arenberglaan 159
19 juli 2022

No nonsens makelaar die geen mooie praatjes verkoopt. Gewoon eerlijk hoe het is en de verkoop verliep precies zoals hij voorspeld had. Na elke bezichtigingsdag kreeg ik een update zodat ik op de hoogte bleef. Goed bereikbaar ook in het weekend.

Verkoper van een woning , Louise Stratenusstraat 13
14 juli 2022

We zijn enorm blij geweest met onze keuze voor Era Content. Zowel de aankoop als de verkoop van ons huis zijn een succes geworden dankzij hen. Ze zijn flexibel, hebben de juiste kennis en hebben ons heel goed begeleid in beide processen.

Verkoper van een woning , Liesbospark 20
13 juli 2022

Meer dan tevreden over deze makelaar. Het contact verliep steeds vlot en zeer prettig. Ralph straalt rust uit, luistert goed, observeert, geeft gericht advies om uiteindelijk tot de aankoop van een prachtig huis te komen.

Verkoper van een woning , Lange Reep 2
10 juli 2022

Eveline heeft ons fijn geholpen bij de zoektocht en de aankoop van ons nieuwe huis. Ze is geduldig en ruimdenkend. Eveline geeft advies waar je mee verder kunt. Kennis van zaken heeft ze zeker! Ze is goed bereikbaar indien nodig. Al bij al, bedankt Eveline!!

Verkoper van een woning , Eind 8 b
2 juli 2022

Kees was voor ons de juiste makelaar. Kennis van de buurt en de juiste aanpak om ons huis op z'n best in de markt te zetten en hierdoor snel te verkopen voor de juiste prijs. We zijn superblij met het resultaat en hopen dat de kopers er net zo blij mee zijn als wij. Kees en Claudia, bedankt voor jullie goede zorgen!

Verkoper van een woning , Vergiliuslaan 38
29 juni 2022

Kees witlox is een makelaar die weet wat hij doet. Een kundig man en als je ergens niet uit kwam hoefde je maar te bellen of appen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen ,en dat geeft veel rust . Neemt ook echt de tijd als je ergens mee zit. Dus een 10 voor kees

Verkoper van een woning , Lepelaar 1
28 juni 2022

Luisterde goed naar opmerkingen. Wel veel zelf moeten inbrengen, verkoopteksten voor Funda waren niet op niveau, maar dat is door Ralph en zijn team goed gecorrigeerd. Een dik verdiende 9!

Verkoper van een woning , Bongerdstraat 86
25 juni 2022

Onze makelaar was prettig in de omgang. Contacten verliepen goed. Deskundig advies. Regelde alles.

Verkoper van een woning , Baarsstraat 7
23 juni 2022

Erg prettig contact, altijd bereikbaar, deskundig en behulpzaam. Doet uit zichzelf een stapje extra voor je. Erg tevreden!

Verkoper van een woning , Barietdijk 85
18 juni 2022

Quinten, heeft ons super goed geholpen met het zoeken en bij het onderhandelen tijdens het kopen van een woning. Contact was persoonlijk en goed, hij was altijd bereikbaar voor hulp. Zelfs in zijn vakantie neemt hij nog tijd. Dankzij hem hebben we voor een leuke prijs na een lange zoektoch eindelijk een huis gevonden.