Logo
illustratie

Ralph van Wingerden

Sinds 2008 ben ik bij ERA Content+ Makelaars werkzaam als Beëdigd Register Makelaar Taxateur in Breda. Ik sta graag klaar om anderen te helpen. Dus bent u op zoek naar een eerlijk advies op het gebied van ver- of aankoop van onroerend goed, bel mij dan gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Over ERA Content Plus Breda

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 14.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 266 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een afspraak maken met Ralph van Wingerden?

Vul dan hier uw contactgegevens in

Privacyverklaring