Logo
illustratie

Erwin van Vugt

Op jonge leeftijd, als zoon van een architect, de passie voor gebouwen meegekregen. Mijn passie gevolgd door kandidaat-makelaar te worden. Tot op de dag van vandaag een perfecte keuze. Als kandidaat-makelaar krijg ik energie van het werken met interessante mensen en gebouwen. Adviseren en bijstaan van mijn klanten bij de (ver)koop van hun huis werkt inspirerend.

Over ERA Content Plus Makelaars

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 14.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

23 maart 2020 tot en met 28 maart 2020

Virtuele Open Huizen Route!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 262 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een afspraak maken met Erwin van Vugt?

Vul dan hier uw contactgegevens in

Privacyverklaring