Logo

ERA Vergelijkende Markt Analyse

De waarde van een huis is afhankelijk van veel factoren. Veel verkopers realiseren zich dat onvoldoende. Een te hoge vraagprijs leidt tot een onnodig lange verkooptijd. Schakelt u een ERA-makelaar in voor de verkoop van uw huis, dan zal hij een Vergelijkende MarktAnalyse maken van uw huis. Zo krijgt u een realistische indruk van de mogelijke opbrengst van de verkoop van uw huis.

Wat is mijn huis nu echt waard?

foto

De uitgebreide Vergelijkende MarktAnalyse die de ERA-makelaar uitvoert, berekent de beste marktwaarde van uw huis en grond. Het is een objectief onderzoek, waarmee u precies weet tegen welke prijs u uw huis het best verkoopt.

Verschillende factoren bepalen de beste prijs voor uw woning. Daarom bepaalt de ERA-makelaar uw verkoopprijs op grond van een kwalitatief vergelijkend onderzoek, een realistische prijsberekening en een beoordeling van de verkooptroeven. Verkoopt u uw woning bij de ERA-makelaar, dan ontvangt u bovendien de waardevolle tips uit de ERA BezoekWijzer. Met deze tips richt u uw huis optimaal in voor de kijkers.

Dit is het gemiddelde van 266 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Ook een vergelijkende markt analyse van uw huis?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met u.

Privacyverklaring