Open Huizen Route

De Open Huizen Route in De Bilt e.o.

Sinds 2000 organiseren de ERA-makelaars in Nederland Open Huizen Routes. U kunt die dag als kijker zonder afspraak langs woningen die te koop staan. Of u neemt deel met uw eigen huis, die u te koop heeft gezet met een ERA-makelaar.

Bij elke Open Huizen Route bezoeken duizenden consumenten te koop staande huizen. 

De Open Huizen Route heeft meerdere functies:

1.    Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis anders.
2.    Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en u ervaart dan de hele omgeving, die u niet op de foto’s op internet ziet. U koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij!
3.    Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse hebt in een huis.

De verkoper waardeert het dat hij snel en makkelijk mensen op één dag een eerste indruk van zijn huis kan geven.

Veel huizen worden verkocht kort voor een Open Huizen Route, omdat aanstaande kopers niet het risico willen lopen een huis mis te lopen. Dat is een voordeel voor de verkoper.

Wilt u weten wat uw verkoopkansen zijn?

De Open Huizen Route is voor veel woningeigenaren een mooi moment om de verkoop te starten. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek of een gratis waardebepaling. Dat is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Deelnemen aan de volgende Open Huizen Route?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op