beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Korte Landstraat 36
24 april 2024

Prima, Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en de afhandeling van de verkoop. Bedankt Gerard.

Verkoper van een woning , Grevelingen 1
4 april 2024

Fijne samenwerking met Gerard. Heeft ons fijn geholpen wat resulteerde in een snelle en vlotte verkoop . Zeker een aanrader.

Verkoper van een woning , Judith Leysterstraat 129
4 oktober 2023

Gerard heeft mij heel goed geholpen met de verkoop van mijn huis, ik kon met mijn vragen bij hem terecht en hij nam de tijd voor mij.

Koper van een woning , Spadestraat 7
5 september 2023

De communicatie tussen ons verliep goed en heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Mijn vragen werden beantwoord en ik kreeg gewenste informatie snel. Een heel prettige manier van samenwerken.

Verkoper van een woning , Ilpenwaard 63
5 september 2023

Fijne makelaar, persoonlijk en goed contact. Van kennismaking tot en met verkoop. Goed bereikbaar voor afstemming en overleg.

Verkoper van een woning , Sloestraat 22
5 september 2023

Gerard Vel heeft een praktische, pragmatische insteek. Dit leidde tot korte lijntjes, mogelijk worden daarbij formele stappen wat ingekort. Wat vooral opviel dat hij snel en effectief een band wist op te bouwen: niet alleen met mij maar ook met koper. Daarnaast wist hij snel en effectief anderen te betrekken die nodig waren om knelpuntjes op te lossen. Dit leidde tot een vlotte verkoop tegen de goede prijs. Daarnaast een tevreden verkoper en koper.

Verkoper van een woning , Simon Carmiggeltstraat 32
5 september 2023

Was de enige makelaar die ons terugbelde om te vernemen hoe we verder zouden willen gaan met de verkoop van het huis. Zijn interesse heeft bij ons de doorslag gegeven om voor hem te kiezen.

Verkoper van een woning , Kromdel 55
5 september 2023

Betrokken makelaar heeft zowel de aankoop van onze nieuwe woning gedaan als de verkoop van de oude woning.alles snel geregeld. Binnen 2 maanden was ons huis verkocht en ons nieuwe huis voor een goed prijs kunnen aankopen dankzij Gerard.

Verkoper van een woning , P.C.Boutensstraat 172
5 september 2023

Gerard luistert goed wat je wilt