ERA Makelaardij regio Alkmaar

Alkmaar

ERA Makelaardij regio Alkmaar, slagvaardig en betrouwbaar

ERA Makelaardij regio Alkmaar is een kleine, slagvaardige en betrouwbare makelaardij. In particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. De combinatie klein en slagvaardig past ons goed. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen; bij het kopen of verkopen of huren en verhuren van onroerend goed. Onze dienstverlening is persoonlijk, gedreven en direct. Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Gedurende het gehele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het gehele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

ERA Makelaardij regio Alkmaar zet naast de traditionele kanalen ook online in, via onze eigen website www.gerardvel.nl en de sociale media. Hierdoor krijgt ons aanbod een groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mensen zien dat een huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop is.

2023 Teamfoto

Enkele sterke punten/eigenschappen:

  • Ruime kennis van de lokale markt;
  • Betrokkenheid en persoonlijke benadering;
  • Kundige, pro-actieve en flexibele medewerkers;
  • Goede website met mooie presentatie van het woningaanbod;
  • Komt afspraken na.

Taxaties/Financiering:

Wij taxeren woningen en bedrijfspanden. Soms op uw verzoek, soms in opdracht van een financiële instelling. Voor onze relaties berekenen wij altijd de meest aantrekkelijke hypothecaire financiering. Op basis van een ruime ervaring in verzekeringen, adviseren wij ten slotte in zekerheid, úw zekerheid.

Lid NVM:

Sinds 1991 zijn wij gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. Voormalig eigenaar Gerard Vel sr. is in 1972 beëdigd als makelaar/taxateur en in 2001 is Gerard Vel jr. toegetreden als makelaar/taxateur tot het gelijknamige makelaarskantoor. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is dé erkenning als gekwalificeerd makelaar en taxateur. En de bevestiging van verantwoorde dienstverlening.

Vertrouwen:

Vóór alles is het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de goede afloop van de door u gewenste koop of verkoop van uw woning.
Dat vertrouwen vindt u bij ons. Bij ERA Makelaardij regio Alkmaar.

Openingstijden

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit de volgende plaatsen met de gebieden daarom heen:

Alkmaar, Oudorp, Koedijk, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Heerhugowaard, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Dirkshorn, Nieuwe Niedorp, Winkel, Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek, Obdam, De Rijp, Noordbeemster, Middenbeemster, Westbeemster, Graft, Ursem, Noordeinde, Driehuizen, Oost-Graftdijk, West-Graftdijk, Schermerhorn, Grootschermer, Zuidschermer, Oterleek, Spierdijk, De Goorn, Avenhorn, Ursem, Stompetoren, Schoorl, Groet, Bergen Bergen aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Limmen, Bakkum, Uitgeest, Akersloot.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Korte Landstraat 36
24 april 2024

Prima, Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en de afhandeling van de verkoop. Bedankt Gerard.

Verkoper van een woning , Grevelingen 1
4 april 2024

Fijne samenwerking met Gerard. Heeft ons fijn geholpen wat resulteerde in een snelle en vlotte verkoop . Zeker een aanrader.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)