Dupont ERA Makelaars
Uw makelaar in de regio sinds 1916
Logo

Over Dupont ERA Makelaars

foto

Al bijna 100 jaar is de naam Dupont ERA Makelaars een begrip en vertrouwd gezicht in de regio, een gebied dat zij als geen ander kent. Een ervaren team van deskundig opgeleide medewerkers staat voor u klaar om u die zekerheid voor succes te geven die u mag verwachten. Dupont ERA Makelaars staat u ten dienste voor zowel de particuliere huizenmarkt, als voor bedrijfsonroerendgoed, projectontwikkeling, uitpondprojecten (het te koop aanbieden van huurwoningen aan de huurders en huurwoningen die leegkomen op de vrije woningmarkt aanbieden), Taxaties, financiële dienstverlening en verzekeringen verzorgd door onze collega`s van De Hypotheekwijzer. Dupont ERA Makelaars is lid van ERA, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid.

Door voortdurend actief te zijn op vele gebieden en daar een volwaardig gesprekspartner te zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke markt houdt Dupont ERA Makelaars de kwaliteit van haar dienstverlening continu op een zeer hoog niveau.

Werkgebied

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Schiedam, daarnaast zijn wij ook veel werkzaam in de Rotterdamse en Vlaardingse vastgoedmarkt.

Openingstijden:

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag werken wij op afspraak.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 103 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op