ERA vb&t Makelaars Bas Simons
uw makelaar voor Son en Breugel
Logo

Over mij

De afgelopen jaren heeft de woningmarkt een roerende tijd gekend. Toch is de woningmarkt sterker hersteld dan de meesten hadden gedacht. Redenen hiervan zijn de lage hypotheekrente, verbetering van de arbeidsmarkt en een groei van het besteedbaar inkomen. Mijns inziens zet deze trend zich verder voort en biedt het voor woningverkopers doorgaans kansen.

Als zelfstandig woningmakelaar, opererend onder de vlag van ERA Vb&t makelaars, zie ik het als mijn taak om de kansen in de markt aan u inzichtelijk te maken. Ik heb sterke affiniteit met vastgoed en heb mede daardoor met succes en plezier mijn studie Vastgoed & Makelaardij doorlopen aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik heb inmiddels een respectabel netwerk opgebouwd en kan daar waar nodig gebruik maken van het bestaande netwerk van ERA Vb&t.

Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een vriendelijk persoon die met toewijding en passie over zijn vak vertelt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Op werkgebied ben ik competitief ingesteld, een echte aanpakker en doorzetter. Ik heb een groot inlevingsvermogen en gebruik dit dagelijks om op één lijn te komen met mijn klanten. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden en zal me altijd volledig inzetten om een opdracht voor alle betrokkenen succesvol af te ronden. 

Mijn streven is om uw huis voor een passende prijs in de markt te zetten en binnen afzienbare tijd te verkopen. In een sterk aantrekkende kopersmarkt ga ik deze uitdaging graag aan!

Ik kijk er naar uit om gezamenlijk met u de verkoopmogelijkheden van uw woning te bespreken.

Wij staan klaar voor U

Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en / of kopen van een huis. Wat ik doe is uw wens vertalen in concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuwe huis. Maar ook het mee denken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.

Uw huis verkopen?

Wanneer u een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met u heeft, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht verkoopplan heeft dan pas ik perfect bij u. Heeft u verkoopplannen? Dan maak ik graag kennis met u en geef u inzicht in de verkoopmogelijkheden van uw huis door een gratis waarde bepaling en met een ERA vergelijkende marktanalyse.

Een huis kopen?

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Bijvoorbeeld wat is de waarde, hoe kunt u zo aantrekkelijk mogelijk kopen, hoe worden uw belangen goed vastgelegd in een koopcontract. Met mijn kennis en ervaring help ik u graag!

Heeft u plannen om een huis te kopen? In een persoonlijk gesprek vertel ik u hoe we u verder kunnen helpen.

Over ERA vb&t Makelaars

ERA vb&t makelaars werkt uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

De ERA vb&t makelaar wordt continue getraind in verkoop- en marketing technieken. Daarnaast zijn ze als geen ander op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Mensen die hun huis willen verkopen en een gratis ERA vergelijkende marktanalyse aanvragen zien direct wat bedoeld wordt met marktkennis.

Wij hebben 5 kantoren in de Brabantse markt (Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg) en kunnen u daardoor op veel plekken van dienst zijn. Het huidige ERA vb&t makelaars is voortgekomen uit ERA makelaardij Ed Willems Eindhoven, ERA makelaardij PLUS, RSP woning makelaars, BSR makelaars en vb&t makelaars.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 9 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact op