Aan de slag als zelfstandig makelaar?

Wij komen graag met je in contact!

Zelfstandig makelaar (m/v):

Ambieer je als (startende) ondernemer een overstap in- of naar de makelaardij?
Ben je (bijna) klaar met de (K)RMT-opleiding en wil je aan de slag in de makelaardij?
Ben je al makelaar in loondienst en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Of wil je als ondernemer met je huidige kantoor van de rompslomp en de vaste kosten af?

Wij bieden je een podium om te excelleren in de makelaardij. Wat je situatie ook is, we willen je helpen om je doelen te bereiken als zelfstandig makelaar.

Bezig zijn met de passie voor je vak, niet druk zijn met ondernemerszorgen, investeringen of randzaken. Kunnen werken met het merk van een multinational als ERA en een team van gelijk gestemde collega ondernemers / makelaars. En met een beproefd concept.

We bieden je de faciliteiten die je de gelegenheid geven om je doelen te bereiken. Als ondernemer ben je vervolgens verantwoordelijk voor je eigen inkomen. Het te realiseren ondernemersinkomen ligt (afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en al dan niet fulltime of parttime) doorsnee genomen op € 50.000,- tot € ruim 100.000 plus (the sky is the limit). Houd wel als startende ondernemer rekening met een opstartperiode.

Wij voorzien je o.a. van opdrachten, leads, automatisering, marketingmiddelen, een zeer bekend merk (ERA), lidmaatschap bij de toonaangevende branchevereniging NVM, een werkplek en een team van gezellige mensen.

Voor een uitgebreide uitleg over onze formule, ervaringen van aangesloten agenten en een indicatieve rekensom van je mogelijke verdiensten kan je een kijkje nemen op ondernemen.contentplus.nl

Wij zoeken zelfstandige makelaars in geheel Nederland. In principe zien we mogelijkheden voor elke woonkern met voldoende omzetpotentie, het succes hangt in grote mate van jezelf af met ondersteuning vanuit de organisatie.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

aan- en verkoopbemiddeling
opdrachtverwerving
het onderhouden van contacten met opdrachtgevers
taxeren
Om succesvol te kunnen zijn als zelfstandig makelaar moet je je herkennen in het volgende profiel:

Je beschikt minimaal over een KRMT diploma
een flexibele, dienstverlenende, actieve instelling
commerciële instelling
goede sociale en communicatieve vaardigheden
naast teamgeest zelfstandig kunnen werken
stressbestendigheid
ervaring in de makelaardij (gewenst, maar de praktijk leert dat zij-instromers het ook erg goed doen in de makelaardij).

Wil je hier graag meer over weten? Ga dan naar ondernemen.contentplus.nl en neem bij interesse contact met ons op via de daar aangegeven contactmogelijkheden.

Uiteraard gaan we strikt vertrouwelijk om met jouw gegevens.

We horen graag van je!

Wil jij tot de top van de makelaardij behoren en ben je overtuigd van je eigen kwaliteiten? En bovenal: Ben jij ondernemend? Stuur dan je brief met CV t.a.v. Ralph van Wingerden naar ralph@contentplus.nl of bel op 06-53159628. Discretie is gewaarborgd.