WOZ beschikking?

Gratis Second Opinion

Gratis Second Opinion

Heeft u een onjuiste WOZ beschikking gehad of twijfelt u daar over? Vraag dan nu een gratis second opinion aan bij de ERA-makelaar. Schakel daarvoor een makelaar in die uw straat en buurt echt goed kent. Vul daarom het aanvraagformulier op deze pagina in. Wij nemen dan snel contact met u op. Wacht niet te lang, u heeft maximaal 6 weken voor uw bezwaar!

WOZ bewaar maken

Jaarlijkse WOZ beschikking

Iedere huiseigenaar in Nederland krijgt jaarlijks een WOZ beschikking van de gemeente. Daarin vindt u het bedrag dat u aan gemeentebelastingen moet betalen. Daar is ook de zogenaamde WOZ-waarde in opgenomen. Deze waarde is door de gemeente vastgesteld. De WOZ-waarde bepaalt de hoogte van een aantal belastingen en gemeentelijke heffingen. Voorbeelden zijn de onroerende zaakbelasting en het rioolrecht. Ook mogelijke kopers van een huis proberen om aan de hand van de WOZ waarde, te bepalen of een vraagprijs reëel is.

Waar(d) of niet waar(d)?

Heeft u twijfels of deze waarde overeenkomt met de marktwaarde van uw huis? Dat kan dus een rol spelen als u uw huis wilt verkopen. Het is dan belangrijk dat uw WOZ beschikking niet te laag is. Neem in dat geval contact op met ons voor een second opinion. Wij kunnen dan voor u de echte waarde van uw huis bepalen in de huidige markt. Uw huis is immers uniek! Bovendien kunnen wij een eventuele WOZ bezwaarprocedure voor u in gang zetten. U heeft er dan geen omkijken naar en het kost u ook nog eens niets! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Dus maak nu direct een afspraak via het contactformulier.

Neem binnen 6 weken actie

U heeft slechts 6 weken de tijd om een eventueel bezwaar in te dienen, dus wacht niet te lang met reageren! Elk jaar zijn er veel huiseigenaren die van deze ERA aanbieding gebruik maken!

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Afspraak maken

Ik wil graag een second opinion over mijn WOZ beschikking