Ons werkgebied

Haaren

Haaren, tuin van Brabant

Haaren is omringd door prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park De Loonse & Drunense Duinen, het Helvoirts Broek, de Leemkuilen, Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina en daardoor een zeer geschikte locatie voor een mooie fiets- of wandeltocht in de natuur. Per 1 januari 2021 maakt Haaren onderdeel uit van de gemeente Oisterwijk

 

Haaren, de tuin van Brabant, ligt op circa 3 km van het ven- en bosrijke stadje Oisterwijk, dat verder beschikt over een NS-station, vele winkels en voorzieningen. In het dorp zelf zijn alle dagelijkse voorzieningen ruimschoots vertegenwoordigd met o.a. supermarkten Albert Heijn en Jumbo. De gemeente Haaren, met een goede ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch-Tilburg-Eindhoven, ligt temidden van prachtige natuurgebieden, zoals de Oisterwijkse vennen, de Kampina en het Nationaal park Loonse en Drunense duinen. Vanaf 1 januari 2021 behoort het dorp Haaren tot de gemeente Oisterwijk.

Kees voor bord Haaren

Helvoirt

Helvoirt is het op een na grootste dorp in de gemeente Haaren. Ben jij geïnteresseerd in het leven en werk van Vincent van Gogh? Dan kun je niet om Helvoirt heen. In Helvoirt zijn namelijk diverse sporen van de schilder terug te vinden. Bijvoorbeeld de oude Hervormde kerk waar zijn vader dominee was en de graven van zijn oom en tante.

Helvoirt is ook goed geschikt voor een wandeling in het natuurgebied het Helvoirts Broek of door landgoed Zwijnsbergen. Een perfect dorpje voor een dagje cultuur en natuur. Per 1 januari 2021 maakt Helvoirt deel uit van de gemeente Vught.

Helvoirt is een verrassend dorp met diverse faciliteiten, o.a. HelvoirThuis met basisschool en nieuwe winkels aan Vincent van Goghplein, bossen, duinen en een actief verenigingsleven.

Een plaats waar jong en oud zich gemakkelijk kunnen bewegen.

.Door de centrale ligging van Helvoirt bent u snel in de eveneens prachtige dorpen zoals o.a. Vught en Oisterwijk, en de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Helvoirt van Gogh

Ridderkerk

Cathy

Steenbergen

Gummaruskerk Steenbergen

Nijmegen

Kees Nijmegen

Utrecht

Utrecht

Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland en eerste bij de verkiezing van 'Beste uitgaansstad'! Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!

Toren Breda

Etten-Leur

Etten-Leur is een middelgrote gemeente in het West Brabantse land2. Omringd door een groen buitengebied wonen er bijna 43.000 Etten-Leurenaren, zijn er 2.936 bedrijven gevestigd en komen er per jaar ongeveer 276.540 bezoekers.

Etten-Leur wordt gekenmerkt door haar hoge voorzieningenniveau, onder andere het aanbod aan onderwijs wordt door bewoners gewaardeerd. Ze heeft een lokale functie op het gebied van basisonderwijs en een regionale functie voor middelbaar onderwijs. Ook gezondheidszorg is veelvuldig aanwezig. Etten-Leur heeft met haar polikliniek en huisartsenpost een functie voor omliggende gemeenten. Daarnaast zijn er voor bewoners mogelijkheden aanwezig op het gebied van sport, natuur en ontspanning.

Nergens in de regio kun je zo comfortabel winkelen als in Etten-Leur. Parkeer je in de ondergrondse parkeergarage, dan treft u in een straal van 200 meter ruim 150 winkels aan. Overdekt (75 winkels) en in de open lucht. Dus weer of geen weer, het is altijd weer om te shoppen in Etten-Leur.

Etten-Leur

Roosendaal

Roosendaal is een ondernemende stad waar veel te zien, te doen en te beleven is. Winkelstad bij uitstek met maar liefst drie overdekte winkelcentra, vermaard in de regio en geliefd bij onze zuiderburen. In de talrijke horecagelegenheden, de mooie winkels en bij de vele evenementen wordt u ontvangen met Roosendaalse gastvrijheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Koppel uw bezoek aan de binnenstad ook eens aan Rosada Fashion Outlet, GoStores of aan recreatiepark De Stok. Roosendaal kent de luxe van een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Dorpse gemoedelijkheid vindt u in de dorpen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage.

Q op Markt Roosendaal

Bergen op Zoom

De stad Bergen op Zoom ligt in het uiterste westen van Noord-Brabant, dicht bij de provincie Zeeland. De stad is gelegen op en naast de Brabantse Wal. Aldus ligt het naast de overgang tussen twee verschillende landschappen. Naar het westen toe is er een polderlandschap en de Oosterschelde, naar het oosten toe is er een zandrug waarop een reeks van landgoederen en natuurgebieden liggen. Verder loopt de Zoom ten noorden van de binnenstad en bereikt even later het open water.

Wij zijn ook actief in de plaatsen Steenbergen, Dinteloord, Halsteren, Tholen en Moerdijk.

Meer weten?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak!