Verkoopmakelaar Breda

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Breda? Dan helpen we je bij ERA Content Plus Makelaars Breda graag verder. Misschien heb je al vaker een huis verkocht of wellicht is dit de eerste keer. Bij het gehele proces van het verkopen van een huis in de regio Breda bieden wij de juiste ondersteuning.

Strategisch verkoopplan

Voor iedere woning die wij in Breda en omstreken verkopen, maken wij samen met jou een strategisch verkoopplan. Voordat er wordt gestart met de uitvoering van dit plan, stellen wij in overleg de juiste vraagprijs vast. De verkoopmakelaar neemt vervolgens de sterke en minder sterke punten van de woning met je door. Daarbij geven wij je verkoop bevorderende adviezen waarmee je aan de slag kan voordat de woning op de markt wordt gezet. 

De eerste indruk van potentiële kopers is vaak bepalend om de volgende stap te zetten. Daarom ondersteunen wij ook hierbij. Samen met jou bepaalt de aankoopmakelaar het moment waarop wij jouw woning in Breda actief te koop gaan aanbieden. Een actieve marktbenadering is bepalend voor het verkoopresultaat. De kennis en connecties van onze aankoopmakelaars en ERA Nederland bieden je expertise en een groot netwerk. Hiermee vinden we zo snel mogelijk de juiste koper voor jouw woning in de regio Breda!

Verkoopmakelaar Breda

Weet wat je huis waard is!

Twijfel je of dit het juiste moment is om je huis te verkopen in Breda? Kies dan voor een gratis waardebepaling! Hiermee weet je wat jouw huis op dit moment waard is en kan je beter bepalen of dit hét moment is om jouw woning op de markt te zetten.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat kost een verkoopmakelaar in Breda?

De kosten van een verkoopmakelaar zijn afhankelijk van het type woning en je eigen wensen (volledige begeleiding of deel begeleiding). We kunnen met een vast tarief werken, maar een tarief op basis van onderhandelingsresultaat is ook mogelijk. We maken graag een offerte op maat.

Recent verkochte huizen in Breda

Bij ERA Content Plus Makelaars Breda gaan we voor de best mogelijke service en resultaten. We zijn dan ook trots dat onze opdrachtgevers ons een hoge beoordeling geven. Van deze opdrachtgevers krijgen wij namelijk een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren! Lees hier wat verkopers in de regio Breda over ons zeggen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Uiteraard zijn onze makelaars ook bereikbaar via e-mail en telefoon. Hiervoor kun je bellen naar 085-2220901 of mailen naar info@contentplus.nl.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!