Trainee makelaar worden?

Neem jij je carrière en toekomst in eigen hand?

Mensen maken het verschil.

Dat is onze overtuiging. Heb je passie voor het vak makelaar? Snap je dat de wereld is veranderd en het vak van (kandidaat)makelaar beroep doet op je sales en communicatie competenties? Maar ook op discipline en creativiteit? Dan leren we je graag kennen.


Met een breed pakket aan unieke marketingproducten, training en coaching heb je de kans om je als een top professional in je markt te profileren en je positie uit te bouwen. Wil je meer weten over jouw toekomst bij ERA Content Plus Makelaars? Neem rustig contact op voor een kennismaking.

ERA Content Plus Makelaars is aan het uitbreiden!


ERA Content Plus Makelaars heeft vestigingen in de Brabantse markt en in Zuid-Holland en behoort tot de Nederlandse top. Wil jij groeien, uitgedaagd worden, succes hebben, carrière maken en vooral iets toevoegen, kom dan bij of met ons werken.


Wij komen graag met je in contact en zoeken continue geschikte collega’s voor de volgende functies:
 - Stagiaire
-  Traineeship (Kandidaat-) makelaar o.g.
-  Doorgewinterde, ervaren makelaars (KRMT en RM en/of RT) die genoeg hebben van een loondienstverband

Stagiaires

Voor al onze kantoren hebben we regelmatig ruimte voor stagiaires. Daarbij zoeken we mensen met een actieve en flexibele instelling.
Assistent Makelaardij voor Fontys of soortgelijk stagiaires
Hierbij gaat het zowel om meeloop- als participerende stages.
Als stagiair draai je mee in de organisatie, zowel in de binnendienst als bij het team van makelaars. We doen er alles aan om je stage een leerzame periode te laten zijn waarbij wij wel een onvoorwaardelijke inzet verwachten. Je beschikt over een autorijbewijs.
Wil je solliciteren voor een stage plaats? Stuur dan je brief met CV t.a.v. Ralph van Wingerden naar ralph@contentplus.nl

Traineeship

Met enige regelmaat hebben wij binnen onze makelaardij nieuwe trainee vacatures. We maken graag kennis met jonge mensen die zich aangetrokken voelen tot een afwisselende carrière in de makelaardij.

Ben je in het bezit van het SVM diploma (dan wel gelijk gestelde diploma’s op HBO niveau) of verwacht je hier op korte termijn voor te slagen ?

Ben je ondernemend en wil je na het trainee programma je eigen inkomen bepalen?

Werk en onderneem je graag binnen een TEAM ?

Wil je ook binnen een paar jaar een ondernemersinkomen van € 80.000.- plus realiseren?

Ben je in hart en nieren service gericht en wil je 100% tevreden klanten?

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

 Stuur dan je brief met CV t.a.v. Ralph van Wingerden naar ralph@contentplus.nl

Voor meer informatie ga naar www.ondernemen.contentplus.nl

 

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Trainee makelaar worden?

Wil je bij ons aan de slag als stagiaire of trainee (kandidaat)makelaar? Stuur dan je brief met CV t.a.v. Ralph van Wingerden naar ralph@contentplus.nl